Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Lucía είναι σε κατάθλιψη αφού συνειδητοποιεί ότι με την σκληρή συμπεριφορά της και τους κακούς της τρόπους καταστρέφει ότι ωραίο υπάρχει στη ζωή της.

Ο Javo πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου η Anita, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα και η Virginia του κάνει παρέα. Αμέσως μετά τρέχει στον Ignacio γιατί δεν θέλει άλλο να κρύβεται.

Η Carla είναι αποφασισμένη να περάσει όλη τη μέρα χωρίς να απαντήσει σε μηνύματα κανενός, ακόμη κι αν είναι κάτι επείγον από το ξενοδοχείο.

Ο Leon παίρνει το σκυλί ενός μοντέλου που μένει στο ξενοδοχείο για να το πάει βόλτα. Αποσπάται όμως η προσοχή του όταν μιλάει με τη Lolita και χάνει το σκυλί. Όλοι τον βοηθούν μαζί με τη Lolita να βρουν το σκυλί.

Η Flor συμφωνεί να παίξει ποδόσφαιρο με τη Miranda και της ομολογεί ότι έχει συναισθήματα για τον Jazmín. Η Miranda χαίρεται που το παραδέχεται. Αργότερα, ο Jazmín τραγουδά στην Flor ένα τραγούδι.

Η Virginia, κουρασμένη να κρύβεται από το Ignacio, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της. Μετακομίζει στο ξενοδοχείο και όταν μιλάει με τον Javo, συνειδητοποιεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο Manuel καλεί τη Miranda από τη Χιλή. Εκείνη αρνείται την κλήση και είναι πολύ λυπημένη. Ο Federico την παρηγορεί χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Η Virginia προσπαθεί να πλησιάσει τον Javo, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο αφού εκείνος είναι σίγουρος ότι η Virginia δεν πρόκειται να φύγει από τον Ignacio ούτε αυτή τη φορά. Ο Ignacio πηγαίνει να δει τη Virginia στο ξενοδοχείο, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Jazmín μιλάει στον Javo και του προτείνει να δώσει μια ευκαιρία στη Virginia.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved