Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία με σκορ 10-5
Media

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία με σκορ 10-5

Survivor: Άλλο ένα αγώνισμα ομαδικής ασυλίας και τελευταίο για αυτήν την εβδομάδα έλαβε χώρα στο ριάλτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο επεισόδιο της Τρίτης παρακολουθήσαμε μια απίστευτη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον James Καφετζή με τις ατάκες - φωτιά να δίνουν και να... παίρνουν.

Λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία προσπάθησε να κατηγορήσει τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη πως της έκλεψαν... το αντιανεμικό της μπουφάν.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην καλύβα των παικτών με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μιλάει μόνη της χωρίς να έχει μπροστά της κάποιον συμπαίκτη της. Την ώρα που γινόταν αυτό, πέρασαν από μπροστά της, τυχαία η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, οι οποίοι μόλις την είδαν έκαναν τον σταυρό τους.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο στίβο μάχης, και λίγα λεπτά μετά ένας απίστευτος καβγάς ξεκίνησε με την Ελένη και τον Παύλο να κατηγορούν ανοιχτά τον Άλεξ και Ντάφυ.

Το επεισόδιο αυτό είχε και τραυματισμούς με τον Ηλία Μπόγδανο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, έπειτα από μια λάθος κίνηση, η οποία του δημιούργησε μια μεγάλη πληγή στο πόδι και τον άφησε εκτός παιχνιδιού.

Το σημερινό αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία, ολοκληρώθηκε μετά από έναν απαιτητικό και δύσκολο μάχης.

Οι Κόκκινοι ή οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν την δεύτερη και τελευταία ομαδική ασυλία της εβδομάδας;

Αμέσως μετά ήρθε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, όπου ένας ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίζει την πολυπόθητη ατομική ασυλία, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στο παιχνίδι για ακόμη μια εβδομάδα και υποδεικνύοντας ταυτόχρονα έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση για την εβδομάδα που διανύουμε. Ο Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψε και είχε σαφείς οδηγίες από τους γιατρούς να μην αγωνιστεί για τουλάχιστον επτά ημέρες.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved