MasterChef: Mεγάλη ανατροπή! Η Μαρίνα εκτόπισε την Μαρία και όλοι περιμένουν την… «καταιγίδα»
Media

MasterChef: Mεγάλη ανατροπή! Η Μαρίνα εκτόπισε την Μαρία και όλοι περιμένουν την… «καταιγίδα»

MasterChef: Αυτό που οι συμπαίκτες της δεν ήθελαν να συμβεί, συνέβη! Η Μαρίνα εκτόπισε τη Μαρία κι έτσι επέστρεψε στο σπίτι διεκδικώντας μια θέση στον τελικό.

Οι έξι «εισβολείς», Ιωάννης Αυλωνίτης, Αντώνης Μητρόπουλος, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος Συνοδινός Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, βρέθηκαν τελικά σε ευνοϊκότερη θέση από τους «παλιούς», όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους όσοι είχαν φτάσει μέχρι αυτό το σημείο στον διαγωνισμό, χωρίς να έχουν αποχωρήσει.

Με το σήμα κατατεθέν του φετινού διαγωνισμού, τις μονομαχίες, οι μαύρες ποδιές διεκδικούν να γίνουν λευκές μέσω ανοιχτής μονομαχίας.

Οι υποψήφιοι, που μονομάχησαν, πήραν τη θέση τους πίσω από τους πάγκους της μεγαλύτερης τηλεοπτικής κουζίνας στην ελληνική τηλεόραση. Μια ακόμα ευκαιρία παρουσιάστηκε για εκείνους, που αποχώρησαν νωρίς κι εκείνη που την κέρδισε με την πρώτη ήταν η Μαρίνα.

Απόψε στο MasterChef μαγείρεψαν τα πρώτα τρία ζευγάρια.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα με την Μαρία, ο Νίκος με την Λία και ο Αλέξανδρος με τον Παναγιώτη.

Την μονομαχία σε αυτή τη φάση κατάφεραν να κερδίσουν η Μαρίνα, η οποία και επέστρεψε στο σπίτι, η Λία και ο Παναγιώτης.

Ο Αλέξανδρος, ο Νίκος και η Μαρία θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Iωάννης και Στέφανος, Ανούς και Αντώνης, Κωνσταντίνα και Παύλος μαγειρεύουν αύριο διεκδικώντας τη θέση τους στο ριάλιτι.

Το θέμα είναι πως η Μαρίνα επέστρεψε στο ριάλιτι και κατά τα λεγόμενα των παικτών περιμένουν να ξεσπάσει η επόμενη «καταιγίδα» αφού είναι γνωστό πως η παίκτρια δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες της.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved