Αγγελική: Μια αποκάλυψη θα φέρει την ανατροπή στην οικογένεια – Δες τα πρώτα πλάνα
Media

Αγγελική: Μια αποκάλυψη θα φέρει την ανατροπή στην οικογένεια – Δες τα πρώτα πλάνα

Αγγελική: Συγκλονίζουν οι σημερινές εξελίξεις (14-04).   

Ο Δημήτρης και ο Παύλος αποκαλύπτουν στην Αθηνά την πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής, αυτή δεν τους πιστεύει και θεωρεί πως είναι άλλο ένα κόλπο της Τζένης και του Παύλου.

Η Τζένη πληροφορείται από τις ειδήσεις για τις έρευνες σχετικά με τον θάνατο του Σταυριανού την ίδια στιγμή που η αστυνομία φτάνει στον Στέφανο ρωτώντας τον σχετικά με το περιστατικό.

Η Σοφία ζητάει από τον Ανδρέα να γυρίσει στη δουλειά μιας και το σχέδιο για την πώληση του σπιτιού ναυάγησε μιας και χρειάζεται την σύμφωνη γνώμη της Αθηνάς για να το κάνει. Τέλος, η Λένα παίρνει την απόφαση να μιλήσει στο Θωμά για το παρελθόν και του αποκαλύπτει ότι ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός του γιος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στο Νικόλα όλα όσα έχει κάνει ο Δημήτρης και τον προτρέπει να μιλήσει με την Ιωάννα για να τα επιβεβαιώσει.Η Κατερίνα όμως κρυφακούει τη συζήτηση του Νικόλα και της Ιωάννας, θυμώνει μαζί του που επιμένει να μην πιστεύει το Δημήτρη και του επιτίθεται λεκτικά όταν μένει μόνος του.

Ο Παύλος προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς ξέρει η Τζένη σχετικά με την αληθινή ταυτότητα της Αγγελικής και στη συνέχεια πάει να βρει το Δημήτρη για να τον ενημερώσει.

Ο Θωμάς εξακολουθεί να μην ξέρει τι να πιστέψει όσον αφορά την ενοχή του Μιχάλη και η Όλγα, προς έκπληξη όλων, προσπαθεί να τον πείσει ότι μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται. Τέλος, η Τζένη, μετά από κάποιες ναυτίες που παρουσιάζει αποφασίζει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved