Αγγελική: Στέφανος και Παύλος έρχονται αντιμέτωποι με τα εγκλήματα του Δημήτρη
Media

Αγγελική: Στέφανος και Παύλος έρχονται αντιμέτωποι με τα εγκλήματα του Δημήτρη

Αγγελική: Ο Παύλος, έχοντας μάθει την αλήθεια για το πώς προκλήθηκε το ατύχημα της Σοφίας, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Δημήτρη - Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις για την τηλεοπτική σειρά του Alpha...

H Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο ότι η Αγγελική έχει επιστρέψει με άλλο όνομα για να ψάξει αυτούς που σκότωσαν τον πατέρα της, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι ο Δημήτρης αυτοτραυματίστηκε λέγοντας του όλα όσα ξέρει. Στον κόσμο των Ζάχων, ο Θωμάς με τη Λένα είναι ακόμη ψυχραμένοι και ετοιμάζονται για την αποφυγή του Μιχάλη, ενώ πίσω στο σπίτι των Αργυρών η Αγγελική αιφνιδιάζεται όταν η Αθηνά της λέει ότι θα πάει τον Δημήτρη στον γιατρό του χωρίς εκείνη.

Στην πραγματικότητα, συναντούν τον Παύλο και έρχονται αντιμέτωποι με τις υποψίες του για τη δολοφονία του πατέρα της Αγγελικής. Ο Παύλος πιέζει τη μητέρα του και τον αδελφό του με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτό που του είχε πει η Ελένη. Συγκεκριμένα, πως ο πατέρας της Μαργαρίτας δεν αυτοκτόνησε. Ωστόσο, η Αθηνά καταφέρνει να τον καθησυχάσει και τον πείθει ότι δεν εμπλέκονται στον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας. Ακόμη, τον πιέζει να κρατηθεί την Τζένη μακριά για να μην καταλάβει τίποτα.

Στη συνέχεια, η ίδια έρχεται σε επικοινωνία με την Ελένη με σκοπό να την ξεσκεπάσει, αφού έχει μάθει ότι π πραγματική Ελένη Αντωνοπούλου έχει πεθάνει εδώ και έναν χρόνο. Την επόμενη μέρα, ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και ο Θωμάς τού αποκαλύπτει ότι έμαθε πως δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, αλλά του λέει ότι γι'αυτόν θα είναι πάντα ο γιος του.

Παράλληλα, η Αγγελική καλύπτει την Τζένη στην Αστυνομία γιο κ βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού με αποτέλεσμα να είναι αυτή τελικά που έχει και πάλι το πάνω χέρι. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο Δημήτρης .. περπατάει και πως αυτός έκοψε το φρένα του αυτοκινήτου του Μιχάλη με αποτέλεσμα η Σοφία να χάσει το' μωρό που περίμεναν.

Ο Παύλος, έχοντας μάθει την αλήθεια για το πώς προκλήθηκε το ατύχημα της Σοφίας, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Δημήτρη. Η Αθηνά ακούει τον καβγά τους και επεμβαίνει θυμίζοντας τους ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν την Αγγελική, που είναι ο μεγάλος εχθρός τους αυτή τη στιγμή. Εν τω μεταξύ, με την επιστροφή του Μιχάλη στο σπίτι, οι Ζάχοι αποκαλύπτουν και στον Αποστόλη όλη την αλήθεια για τον βιασμό της Λένας απ' τον Αργυρό. Ο νεαρός δεν μπορεί να το δεχτεί εύκολα, αλλά τουλάχιστον τώρα μπορεί να εξηγήσει πολλά που δεν καταλάβαινε.

Ταυτόχρονα, η Αθηνά, έχοντας καταλάβει ότι η Αγγελική ξέρει ότι της λένε ψέματα κι έχει αρχίσει να τους υποπτεύεται, βρίσκει μια δικαιολογία για να θολώσει τα νερά. Από την άλλη, η Σοφία ανακοινώνει στην Κατερίνα ότι σκοπεύει με τα παιδιά και την Ιωάννα να φύγουν απ' το κτήμα και τη ρωτάει αν θέλει να τους ακολουθήσει. Η κοπέλα, ενώ είναι πολύ ευχαριστημένη από τη Σοφία και τη δουλειά της, μπαίνει σε δίλημμα, καθώς, αν δεχθεί, θα πρέπει να απομακρυνθεί από τον Δημήτρη, πράγμα που δεν θέλει καθόλου. Την επόμενη μέρα, η Ελένη πανικοβάλλεται όταν ο συνεργάτης της της δηλώνει πως πλέον είναι μόνη της και δεν θα την καλύψει στο δεύτερο τεστ DΝΑ που έκανε.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved