Elif: Τρόμος για τη ζωή της Μελέκ - Δεν την αφήνουν να βγει από το σπίτι
Media

Elif: Τρόμος για τη ζωή της Μελέκ - Δεν την αφήνουν να βγει από το σπίτι

Elif:  Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τη ζωή της Μελέκ και δεν θέλει να την αφήνει μόνη, καθώς είναι σίγουρος πως εκείνος που ευθύνεται για την εξαφάνιση της θα την ψάξει για να ολοκληρώσει το σχέδιο του - Διαβάστε τις εξελίξεις για την τηλεοπτική σειρά...

Η Μελέκ αρχίζει να έχει κάποιες μνήμες από το παρελθόν της και ο Βεϊσέλ με την Τουλάι είναι αποφασισμένοι να τη βοηθήσουν να μάθει τι συνέβη μετά το ατύχημα. Έτσι, όταν η Μελέκ θυμάται το όνομα μίας κοντινής πόλης, ο Βεϊσέλ πηγαίνει εκεί για να μάθει όσο περισσότερα μπορεί και να βρει στοιχεία για τη Μελέκ και την Ελίφ.

Οι ώρες, όμως, περνούν και ο άντρας επικοινωνεί με την Τουλάι ενημερώνοντας την πως δεν έχει βγάλει ακόμη κάποια άκρη στην ερευνά του. Το βράδυ, ο Βεϊσέλ επιστρέφει στο σπίτι και λέει στη γυναίκα του πως έμαθε ότι ο Παχιά, το μόνο όνομα που θυμάται η Μελέκ, σκοτώθηκε και ίσως αυτό το γεγονός να συνδέεται με την υπόθεση της γυναίκας. Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας στη Μελέκ πως ο Παχιά, ο οποίος την πήρε από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα, λίγους μήνες αργότερα σκοτώθηκε.

Μάλιστα, υποψιάζεται πως πίσω από όλη την παράξενη αυτή ιστορία κρύβεται κάποιος πολύ ισχυρός, καθώς έχει καταφέρει να κρύψει τα στοιχεία και να τους κάνει όλους να πιστέψουν πως η Μελέκ και η Ελίφ σκοτώθηκαν. Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τη ζωή της Μελέκ και δεν θέλει να την αφήνει μόνη, καθώς είναι σίγουρος πως εκείνος που ευθύνεται για την εξαφάνιση της θα την ψάξει για να ολοκληρώσει το σχέδιο του. Το ένστικτο του, όπως θα παρακολουθήσουμε, θα επιβεβαιωθεί άμεσα, καθώς ο Ταρίκ λαμβάνει νέα από τους άντρες του σχετικά με το πού βρίσκεται η Μελέκ.

Ο άντρας επιβεβαιώνει πως η Μελέκ είναι ζωντανή. Μάλιστα, οι άντρες του έχουν εντοπίσει και τη γειτονιά που έμενε πριν από πολύ καιρό και ο Ταρίκ τους ζητάει να μάθουν κι άλλες λεπτομέρειες, καθώς είναι σίγουρος πως κάποιος έχει βοηθήσει τη Μελέκ. Από την άλλη, ο βεϊσέλ, η Τουλάι και η Ζουλιντέ ανησυχούν για την ασφάλεια της Μελέκ και δεν την αφήνουν να βγαίνει μόνη της από το σπίτι. Η Ζουλιντέ προτείνει να μιλήσουν στην Αστυνομία, αλλά ο Βεϊσέλ αρνείται γιατί σι εχθροίτης Μελέκ πιστεύουν ότι είναι νεκρή και αν μιλήσουν στην Αστυνομία θα απο-καλυφθεί πως ζει.

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved