Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Ο Manuel καλεί τη Miranda από τη Χιλή. Εκείνη αρνείται την κλήση και είναι πολύ λυπημένη

Ο Federico την παρηγορεί χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Η Virginia προσπαθεί να πλησιάσει τον Javo, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο αφού εκείνος είναι σίγουρος ότι η Virginia δεν πρόκειται να φύγει από τον Ignacio ούτε αυτή τη φορά. Ο Ignacio πηγαίνει να δει τη Virginia στο ξενοδοχείο, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Jazmín μιλάει στον Javo και του προτείνει να δώσει μια ευκαιρία στη Virginia.

Ταυτόχρονα, η Lolita λέει στη Virginia ότι εκείνη έκλεψε τα χρήματα και ότι ο Javo απλώς την κάλυψε. Ο Javo πηγαίνει να μιλήσει στη Virginia και καταλήγουν να φιλούνται.


Ο Mariano φτάνει στο νοσοκομείο και συναντά τη Lucia, που πήγε να δει τον γιατρό. Φαίνεται ψυχρός και η Lucia επιστρέφει στο σπίτι πολύ λυπημένη. Ο Mariano εμφανίζεται στο διαμέρισμά της και της ζητά συγγνώμη. Της λέει ότι ήταν δύσκολο να μπει στο αεροπλάνο, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Ο Mariano φεύγει για άλλη μια φορά και η Lucía νιώθει εντελώς απογοητευμένη.

Η Flor φτιάχνει πρωινό για τον Jasmin και του δίνει ένα ιδιαίτερο δώρο. Επιπλέον, ζηλεύει καθώς ακούει τον Dany να λέει στη Lolita ότι μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι του. Μιλάει με τον Dany για αυτό και καταλήγουν να γευματίζουν μαζί ως φίλοι. Τέλος, ζητούν από τον Jazmín να συμμετάσχει και εκείνος. Η Flor είναι πολύ χαρούμενη που έχει και τους δύο δίπλα της.

Η Virginia αποφασίζει να περάσει μόνη της μερικές μέρες σε ένα spa προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει μέσα της την κατάστασή με τον Ignacio. Ο Javo αποφασίζει να παραβρεθεί σε ένα συμπόσιο γαστρονομίας στο Rosario, αλλά η Amanda του κάνει ασφαλιστικά μέτρα και δεν μπορεί να μετακινηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved