Έλα στη θέση μου: Αγωνία για την υγεία του Μάρκου - Καταρρέει λιπόθυμος μέσα στη Sofo
Media

Έλα στη θέση μου: Αγωνία για την υγεία του Μάρκου - Καταρρέει λιπόθυμος μέσα στη Sofo

Έλα στη θέση μου: Το τελευταίο διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο για εκείνον, μιας και έχει έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των Πράξεων του - Όσα θα δούμε σύντομα στην καθημερινή σειρά του Alpha...

Ο Μάρκος είναι ένα από τα πρόσωπα που, ακόμη μία χρονιά, μας απασχολούν ποικιλοτρόπως. Κυρίως με ό,τι έχει να κάνει με τη Ρενάτα και τπ Φαίη, οι οποίες, από ό,τι φαίνεται, έχουν σημαδέψει για τα καλά την καρδιά του. Είτε ευχάριστα είτε όχι. Το τελευταίο διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο για εκείνον, μιας και έχει έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των Πράξεων του.

Από τη μία, η Ρενάτα ανακάλυψε πως αυτός κρυβόταν πίσω από τη διαρροή ενός ερωτικού βίντεο με τον Αχιλλέα, καθώς επίσης και την κρυφή σχέση που διατηρούσε με τη Φαίη, με αποτέλεσμα να τον χωρίσει. Το τελειωτικό «χτύπημα», όμως, για εκείνον είναι οι ανταλλαγές εξώδικων. Από την άλλη, π Φαίη, ερχόμενη συνέχεια σε αντιπαραθέσεις μαζί του και, μετά τις παραπάνω αποκαλύψεις, αποφάσισε να φύγει για πάντα, χωρίς να αποκαλύψει πού πάει. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, όλα αυτά έχουν διαταράξει την ηρεμία του Μάρκου, ο οποίος, όπως θα δούμε προσεχώς, βρίσκεται στη Sofo και νιώθει έντονη αδιαθεσία. Ξαφνικά, ο άντρας χάνει τις αισθήσεις του και λιποθυμάει μπροστά στη Λατάνια και στον Ζαχαρία.

Εκείνη τη στιγμή, οι δύο τελευταίοι παθαίνουν πανικό και τρέχουν στο πλευρό του προσπαθώντας να τον συνεφέρουν. Οι δυο τους του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και ο Μάρκος συνέρχεται. Στη συνέχεια, όμως, καλούν έναν γιατρό για να τον εξετάσει και να δουν πού οφείλεται αυτή η παράξενη λιποθυμία. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, ο γιατρός του ανακοινώνει πως το συσσωρευμένο άγχος τον οδήγησε σε μία ισχυρή κρίση, με αποτέλεσμα να χάσει. τις αισθήσεις του. Επίσης του προτείνει να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved