8 λέξεις: Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα
Media

8 λέξεις: Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα

8 λέξεις: Στο σημερινό επεισόδιο (15/4), η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αιμίλιου να την προλάβει και να της εξηγήσει.

Όταν πηγαίνει στο σπίτι, βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα, με τη Μάγδα να αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του ενώ επικοινωνεί και με δικηγόρο για το διαζύγιο. Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση.
Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε την αναζήτηση νέου σπιτιού. Ο Άκης αναθέτει στον Μανούσο να γίνει η σκιά της Αποστολίας και να την ακολουθεί παντού και πάντα. Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους. Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε:

Ο Φρίξος έχει τρελές απαιτήσεις από την Έλλη σχετικά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνη αντιδρά. Η συνεργασία του Οδυσσέα και της Σύνθιας δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές καθώς ο Οδυσσέας νιώθει να πιέζεται. Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη αγωνιούν για το αποτέλεσμα του τεστ DNA, το ίδιο και η Ιφιγένεια. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Μάρκο. Η Ηλιάνα ερευνά την ύποπτη σχέση του Δημήτρη και της Μαίρης και ανακαλύπτει κάτι που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η Νόνα φυτεύει τον σπόρο της αμφιβολίας στον Οδυσσέα, λέγοντάς του ότι η Έρση μπορεί να ήξερε για την επαγγελματική πρόταση της Σύνθιας. Ο Παύλος, ένας νέος ρεπόρτερ, προσλαμβάνεται στο κανάλι. Η Ναυσικά παροτρύνει τον Δημοσθένη να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση που του έγινε, αλλά εκείνος φοβάται πως μια τέτοια κίνηση θα τους χωρίσει και γι’ αυτό της προτείνει να τον ακολουθήσει. Η Μάγδα μπαίνει αιφνιδιαστικά στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πετυχαίνει σε τρυφερό ενσταντανέ με την Ελισάβετ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved