8 λέξεις: Αυτό είναι το σκοτεινό παρελθόν της Μαίρης - Η φυλακή και ο ρόλος της Ηλιάνας
Media

8 λέξεις: Αυτό είναι το σκοτεινό παρελθόν της Μαίρης - Η φυλακή και ο ρόλος της Ηλιάνας

8 λέξεις:  Κι ενώ μέχρι τώρα η Μαίρη δείχνει το αυστηρό πρόσωπο της, ως σωστή επαγγελματίας και, ταυτόχρονα, περνάει ερωτικές βραδιές με τον Μάρκο, σύντομα θα παρουσιάσει μία άλλη πτυχή του εαυτού της...

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τον Μάρκο και τον Δημήτρη, με την πολύτιμη βοήθεια της Μαίρης Ταβουλάρη, να προχωρούν την παράνομη επιχείρηση τους. Δηλαδή να παράγουν χάπια και αναβολικά, μέσα στο εργοστάσιο του Άκη, με έναν και μοναδικό σκοπό. Να πλουτίσουν εις βάρος του τελευταίου. Κι ενώ μέχρι τώρα η Μαίρη δείχνει το αυστηρό πρόσωπο της, ως σωστή επαγγελματίας και, ταυτόχρονα, περνάει ερωτικές βραδιές με τον Μάρκο, σύντομα θα παρουσιάσει μία άλλη πτυχή του εαυτού της και κατ επέκταση θα έρθει στο φως το σκοτεινό παρελθόν της.

Όλα αρχίζουν, όταν εκείνη και ο Δημήτρης συναντιούνται στο γραφείο της και μελετούν διεξοδικά τα στατιστικά στοιχεία της επιχείρησης που έχουν στήσει. Τότε διαπιστώνουν ότι όλα βαίνουν βάσει σχεδίου και εισπράττουν κάθε μέρα όλο και πιο μεγάλα χρηματικά ποσά, που μοιράζονται δια του τρία. Στη συνέχεια, π Μαίρη, εμφανώς αναστατωμένη, επικοινωνεί με μία φίλη της, στην οποία εκμυστηρεύεται ότι έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα χρήματα που απαιτούνται, προκειμένου ο αγαπημένος της σύντροφος να βγει από τη φυλακή.

Ξέρει πως υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει αντιληπτή η παράνομη δραστηριότητα τους και να συλληφθεί και εκείνη αλλά αυτό που τη νοιάζει είναι να σώσει τον αγαπημένο της. Μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή τα χρήματα είναι αυτά που χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καθώς, απ' ό,τι μαθαίνει, εκείνος έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης. Δεν αντέχει άλλο. Βέβαια, για αυτή την εξέλιξη π Μαίρη ενημερώνει σχετικά και τον σύντροφο της, ο οποίος, από την πλευρά του, δείχνει να ανακουφίζεται σιγά σιγά. Αργότερα, εκείνη πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου για να περάσουν ακόμη μία νύχτα μαζί. Όμως εκείνος αντιλαμβάνεται ότι κάτι την απασχολεί και προσπαθεί να εκμαιεύσει τι είναι αυτό. Όπως και γίνεται. Η Μαίρη, έχοντας εξομολογητική διάθεση, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που συμμαχεί με εκείνον και τον Δημήτρη.

Όπως του λέει, ο σύντροφος της εργαζόταν σε μία μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρεία και επένδυσε κάποιες μετοχές, χωρίς να έχει τις απαιτούμενες εξουσιοδοτήσεις, με αποτέλεσμα να ανακαλυφθεί το έλλειμμα και να τον κατηγορήσουν για κατάχρηση. Έτσι, προσπαθεί να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται καινά αποφυλακιστεί. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη Μαίρη και τον Δημήτρη με καχυποψία. Είναι πεπεισμένη ότι αυτοί οι δύο έχουν βάλει μπροστά ένα σχέδιο εις βάρος του πατέρα της, Άκη, και ψάχνει να βρει αποδεικτικά στοιχεία. Σε πρώτη φάση, καταφέρνει να κλέψει τον υπολογιστή της, ενώ ακόμη σκέφτεται ότι, ίσως, πρέπει να τοποθετήσει κρυφή κάμερα και μικρόφωνα στο γραφείο της, ελέγχοντας κάθε επικοινωνία που έχει είτε με τον Δημήτρη είτε με κάποιον εξωτερικό συνεργάτη τους. Είναι αποφασισμένη να βρει αποδείξεις εναντίον τους καινά τους καταγγείλει.

Σύντομα στην τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ...

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved