Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας
Media

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Οι παίκτες και των δύο ομάδων, ρίχτηκαν στο στίβο μάχης διεκδικώντας ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα, αυτό της επικοινωνίας. 

Όλοι τους ήθελαν πολύ να το κερδίσουν ενώ τους είδαμε να ξεσπούν και σε κλάματα. Η κόκκινη ομάδα μπήκε στο στίβο μάχης αποδεκατισμένη καθώς τρεις παίκτες βγήκαν εκτός.

Να θυμίσουμε πως αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε πως «έχω πολύ καλή ψυχολογία, βέβαια, δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ για καθαρά θέματα υγείας. Σήμερα θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου να μπει με τα μπούνια και να πάρουμε τον αγώνα. Είμαι πάρα πολύ καλά, Γιώργο, έχω πολύ καλή ψυχολογία, όμως δεν αισθάνομαι πολύ καλά από χθες το πρωί και θα μου επιστρέψετε να βγω έξω και να μην αγωνιστώ».

«Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας και θέλω πάρα πολύ να τα δώσω όλα σήμερα για την ομάδα. Από χθες από την πισίνα που έπαιξα τρεις φορές με τα παιδιά και το πρόβλημα είναι η δισκοκήλη και το πόδι, θέλω να πάω στον γιατρό και να με δει. Να μου πει αν μπορώ να παίξω. Θέλω να παίξω και από και πέρα εύχομαι περαστικά στον Ηλία, να είναι καλά το παιδί. Προς τιμήν του πάλι και σήμερα ήθελε να παίξει αλλά δεν γίνεται λόγω των γιατρών» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος.

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος επίσης δεν μπορούσε να αγωνιστεί. «Γιώργο, από το πρωί τους έχω σπάσει τα νεύρα να με αφήσουν να παίξουν γιατί θεωρώ πως τα ράμματα θα είναι ασφαλή. Θέλω πάρα πολύ να μπω, τα παιδιά όλα μου λένε να κάτσω να ξεκουραστώ και οι γιατροί δεν με αφήνουν. Σαν σε κλουβί νιώθω αυτή τη στιγμή, έχω τρελαθεί».

Ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν όμως το έπαθλο επικοινωνίας; Η απάντηση στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved