Survivor: Πυρ και... μανία ο Λιανός: «Σκεφτόμουν να μην ξαναμιλήσω για το Survivor»
Media

Survivor: Πυρ και... μανία ο Λιανός: «Σκεφτόμουν να μην ξαναμιλήσω για το Survivor»

Survivor: Έξαλλος ο Γιώργος Λιανός με όσα μηνύματα λαμβάνει από φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός, το πρωί της Πέμπτης (15/4) μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου συχνά μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μιλάει για όλα όσα διαδραματίζονται στο Survivor.

Έτσι σήμερα ο Γιώργος Λιανός είπε, φανερά θυμωμένος για τα μηνύματα που λαμβάνει: «Για όλους όσους μας ακούν, σήμερα σκεφτόμουν να μην ξανά μιλήσω για το Survivor. Από την άλλη μου γύρισε λίγο και είπα δεν θα σταματήσω και πίστεψε με χωρίς να το πάρω εγωιστικά, δεν πρόκειται να υπολογίσω ό,τι μου στέλνουν και μου γράφουν. Σήμερα μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε 2-3 γιατί ήταν πολύ προσβλητικοί. Απαντήσαμε διάθεση τρολαρίσματος και δεν συνεχίστηκε».

Και συνέχισε, λέγοντας; «Επειδή είναι θέμα του κόσμου ας κάνει ο κόσμος ό,τι θέλει, όποιον αγαπάει μπορεί να τον υποστηρίξει, όποιον δεν αγαπάει μπορεί να τον βγάλει έξω με την διαδικασία της ψηφοφορίας, η οποία έχει κανόνες».

Τέλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στη φάση αυτή με το μοντάζ επειδή κατηγορήθηκα και δε θέλω να παρεξηγηθώ (που σας είπα τα παράπονα σου στο μοντάζ), δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκρυψε η έκοψε κάτι. Ό,τι και να λέω, παρεξηγείται».

Δείτε το απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή "Ευτυχείτε".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved