Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Virginia αποφασίζει να περάσει μόνη της μερικές μέρες σε ένα spa προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει μέσα της την κατάστασή με τον Ignacio

Ο Javo αποφασίζει να παραβρεθεί σε ένα συμπόσιο γαστρονομίας στο Rosario, αλλά η Amanda του κάνει ασφαλιστικά μέτρα και δεν μπορεί να μετακινηθεί. Η Virginia τον παίρνει στο αυτοκίνητό της, αλλά στα μισά της διαδρομής, ο αυτοκινητόδρομος κλείνει λόγω κακών καιρικών συνθηκών και έτσι θα περάσουν τη νύχτα τους σε ξενοδοχείο.

Η Carla πηγαίνει να πάρει κάποια πράγματά της από το σπίτι της Lucia και ανακαλύπτει την επιστροφή του Mariano. Η Lucia της ζητά να μείνει εκεί μαζί της.
Ο Luca επιμένει ότι η Miranda ταξιδεύει στη Χιλή για να επισκεφθεί τον Manuel που βρίσκεται στη φυλακή. Ο Federico ανησυχεί, αλλά του ξεκαθαρίζει ότι δεν πάει να δει τον Manuel.
Η Flor συναντά τον Gerónimo που της αρέσει, ενώ αρχίζει να τα πηγαίνει ξανά καλά τόσο με τον Jazmín όσο και με το Dany.Η Lolita σκέφτεται να κάνει πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή του Mariano. Η Muñeca προτείνει να έχει θέμα τη Βραζιλία.
Η Lucía πηγαίνει να δει το Mariano στο νοσοκομείο και να τον βοηθήσει με την Anita. Εκείνος δέχεται τη βοήθειά της αλλά μόνο ως φίλη και αυτό πληγώνει τη Lucia.

Στο ξενοδοχείο ο Javo και η Virginia ζουν μοναδικές στιγμές χορεύοντας και καταλήγοντας να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Η Lucia επιστρέφει στη σοφίτας της και καταρρέει στην αγκαλιά της Carla, η οποία εξακολουθεί να αποφεύγει τον Lucho.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved