Media

Battle of the Couples: «Πριν μπω στο παιχνίδι έπαθε καρδιά ο πατέρας μου»

Gossip-tv Team

Battle of the Couples: "Λύγισαν" οι συμμετέχοντες του ριάλιτι ακούγοντας τη δύσκολη ιστορία ζωής του Γιώργου - Η παράξενη σχέση με τον πατέρα του και οι οικονομικές δυσκολίες...

Η Σάσα Σταμάτη μπήκε με κέφια στο σπίτι του Battle of the Couples μόνο που οι συμμετέχοντες είχαν διάθεση για βαριές εξομολογήσεις. Σε ένα αρκετά χαλαρό και φιλικό κλίμα, ο Γιώργος και η Καίτη πέρασαν σε αποκαλύψεις για τη ζωής του εκτός ριάλιτι, αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Γιώργου.

Γρήγορα και ο ίδιος "λύγισε" μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τις οποίες όμως κατάφερε να ξεπεράσει από την εφηβική του ηλικία και μετέπειτα...

«Έχω καταφέρει από τα 14 μου να συντηρώ την οικογένειά μου. Ήμουν ο άντρας του σπιτιού. Ο πατέρας μου, ερχόταν και έφευγε... Δεν ήξερε πού βρισκότανε και ήταν λίγο παράξενα τα πράγματα. Τώρα έχει ένα θέμα υγείας και έχω τη δύναμη να τον συντηρήσω. Τώρα, πριν μπω στο παιχνίδι έπαθε καρδιά και σώθηκε από τον Θεό».

«Στο παρελθόν, υπήρχαν στιγμές που άνοιγα το ψυγείο και απλά είχε ένα αυγό μέσα και ψωμί. Στα 14 μου μαζί με τον κολλητό μου ξεκινάμε την πρώτη μας δουλειά. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πήρα τα πρώτα μου 150 ευρώ και πήγα στη μαμά μου να της τα δώσω για να πληρώσει το ενοίκιο. Κάθε χρόνο έβαζα έναν στόχο. Αργότερα κατάφερα να βγάλω έναν πολύ καλό μισθό και συντηρήσου εγώ την οικογένειά μου», κατέληξε ο Γιώργος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved