Media

Battle of the Couples: To... κοριτσάκι της πολυκατοικίας έκανε τη Σάσα Σταμάτη να «σπάσει»

Gossip-tv Team

Battle of the Couples: Η άγνωστη ιστορία της Άντζελας έκανε τη Σάσα Σταμάτη να βουρκώσει από συγκίνηση μπροστά στα ζευγάρια του ριάλιτι...

Επεισόδιο με αρκετή δόση συγκίνησης για το Battle of the Couples. Η Σάσα Σταμάτη μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι, έτοιμη να ακούσει τις ιστορίες των ζευγαριών, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε ο καθένας τους στο παρελθόν.

Η ιστορία της Άντζελας η οποία μεγάλωσε με την απουσία του πατέρα της, προκάλεσε δάκρυα σε αρκετούς από τους συμμετέχοντες και φυσικά στην ίδια η οποία είχε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση...

«Έζησα πολύ άσχημα. Εγώ πατέρα δεν είχα ποτέ. Τον είχα μόνο όταν ήμουν μικρή και ούτε τον θυμάμαι. Δεν μου λείπει. Εγώ έχω κρατήσει μίσος και δεν ήθελα ποτέ να έχω επαφή με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μου έλειψε κιόλας γιατί να τον αναζητήσω. Ειδικά σε μια ηλικία που πρέπει να είναι δίπλα σου και οι δύο γονείς, εκείνος έφυγε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τα παιδικά της χρόνια... «Θυμάμαι που ζούσαμε με τη μητέρα μου στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας. Μας βοηθούσαν όλοι από την πολυκατοικία. Τι να πω... ήμουν το κοριτσάκι της πολυκατοικίας».

Η ιστορία της Άντζελας έκανε τη Σάσα Σταμάτη να βουρκώσει. Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved