Η Ισμήνη Αϊβάζη μπήκε στο Καφέ της Χαράς και η Κορινθίου «τρελάθηκε» από την αγωνία της!
Media

Η Ισμήνη Αϊβάζη μπήκε στο Καφέ της Χαράς και η Κορινθίου «τρελάθηκε» από την αγωνία της!

Καφέ της Χαράς: Στο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής εισέβαλε η Ισμήνη Αϊβάζη.

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και οι γονείς της μόνο περήφανοι είναι!

Παρόλα αυτά, η Μαρία Κορινθίου μας ενημέρωσε λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου ότι είχε πάρα πολύ άγχος.

Ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τη σειρά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορω να σας περιγράψω.
Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο «Καφέ της χαράς» με την Ισμηνούλα.
Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους.
Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του και την προστασία του προς την Ισμηνούλα. 🥰🥰🥰
Καλή αρχή παιδάκι μου! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: «τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι ´αυτά!» ⭐️⭐️⭐️⭐️
_____________
#ισμήνη #isminou @isminiaivazi #tokafetisxaras #tvseries #ant1».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι την «βομβάρδισαν» με σχόλια και εκείνη δεν σταμάτησε να κάνει Instastories.

«Όμορφο είναι που η κόρη ακολουθεί τα βήματά μας. Υπερηφάνεια, ταυτόχρονα ανυπομονησία ταυτόχρονα κι ένα μάγκωμα. Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη, ήμασταν μαζί. Πήρε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει η Ισμήνη μαζί με εμάς. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι. Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Είναι ένα σπουδαίο επάγγελμα. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει. Θέλει πολύ διάβασμα. Είναι καλή μαθήτρια. Για τα οικονομικά υπήρχε ένα συγκεκριμένο budget που μας το ανακοίνωσαν. Δεν διαπραγματευτήκαμε. Τη βοηθάω. Κάνουμε πρόβα μαζί με τον πατέρα της. Θα συμμετέχει για πέντε επεισόδια και θα εμφανιστεί σε έναν περίπου μήνα. Κάνει την εγγονή της Κανέλλας», δήλωσε πριν από λίγο καιρό η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε απόσπασμα από τη σειρά εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved