Media

Survivor: «Με τον Σάκη είχαμε μια γνωριμία, αλλά εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου»

Gossip-tv Team

Ακόμα μία αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος μπήκε στο survivor και έχει έρθει ξανά κοντά με την πρώην σύντροφό του, την Μαριαλένα!

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε ένα φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη αλλά δεν προχώρησε γιατί εκείνη ήταν κολλημένη με τον πρώην της!

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Μαρία Καρλάκη, η οποία, μεταξύ άλλων μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν αλλά και για τη γνωριμία της με τον Σάκη!

Η Μαρία Καρλάκη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ επαγγελματίας. Είναι αυστηρός. Μπορεί να σου δώσει και τη ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Και να ισχύει η δωροδοκία που είναι το κακό; Έχει στρεσαριστεί ο Τριαντάφυλλος, για αυτό ξεσπάει με κλάματα».

Όσο για τη σχέση της με τον Σάκη υπογράμμισε: «Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία απλή, πριν τα φτιάξει με τη Μαριαλένα. Ήταν σε μαγαζί που εγώ είχα παρουσιάσει το “Γιαρέμ”. Αλλά έμεινε, γιατί εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου. Και μου αρέσει πάρα πολύ που οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι. Το θεωρώ πάρα πολύ ρομαντικό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved