Άγριες μέλισσες: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την επόμενη σεζόν στη σειρά»
Media

Άγριες μέλισσες: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω την επόμενη σεζόν στη σειρά»

Άγριες μέλισσες: Η ηθοποιός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" έκανε την αποκάλυψη για το μέλλον της στη επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Βίκυ Διαμαντοπούλου, την τηλεοπτική Σοφούλα από τις Άγριες μέλισσες.

Η γνωστή ηθοποιός παραχωρώντας συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε κάνει και δοκιμαστικό για τον ρόλο της Δόμνας στο σίριαλ.

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου ανάφερε χαρακτηριστικά: "Η Σοφούλα είναι ένα πλάσμα που αρπάζεται από τη στιγμή κι αυτό έγινε η ευκαιρία του Βόσκαρη να τη χειριστεί. Είχα κάνει δοκιμαστικό και για το ρόλο της Δόμνας στις Άγριες Μέλισσες, αλλά ταίριαξα στη Σοφούλα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πολύ καλός άνθρωπος και με βοήθησε σε όλες τις σκηνές μας και είναι πολύ καλός ηθοποιός και γι’ αυτό φαίνεται τόσο κακός".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Η Μαρία Κίτσου είναι υπέροχη, έχει πολύ καλό χιούμορ, είναι ένα μεγάλο τρολ. Δέχομαι ερωτικά μηνύματα, αν και δεν τα καταλαβαίνω αυτά γιατί είμαι σε άλλο κόσμο. Μου έχουν στείλει και… πονηρές φωτογραφίες, σοκαρίστηκα, αλλά έμαθα να μπλοκάρω".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved