YFSF: Όλα τα λεφτά λουλούδια για τον Τερλέγκα-Τάνια Μπρεάζου
Media

YFSF: Όλα τα λεφτά λουλούδια για τον Τερλέγκα-Τάνια Μπρεάζου

Από σέξι γυναικάρα, βαρύς λαϊκός τραγουδιστής έγινε σήμερα στο YFSF, η Τάνια Μπρεάζου.

Η μέρα με τη νύχτα δηλαδή σε σχέση με την τελευταία της εμφάνιση στο show που πραγματικά είχε κάνει πολλά σαγόνια να πέσουν στο πάτωμα ως Dua Lipa.

Σήμερα αυτό που της έτυχε στο σημερινό YFSF All Star, δηλαδή ο Βασίλης Τερλέγκας, μπορεί να ήταν για την ίδια εντελώς κόντρα ρόλος αλλά ίσως και να είναι η μεταμφίεση που απόλαυσε πιο πολύ από όλες. Και στο πασίγνωστο "Στροφές".

Καθώς τα τόσα πρόσθετα απαιτούσαν πολύ χρόνο η Τάνια ήταν έτοιμη από πολύ νωρίς -πλην της περούκας που μπήκε στο τέλος- και είχε μπει στο πετσί του ρόλου. Κάθε φορά που περνούσε από τους διαδρόμους του στούντιο με το κοστούμι του Τερλέγκα ήδη φορεμένο, ευχόταν... "Καλησπέρα και καλή βραδιά".

Βγήκε και δεύτερη σε σειρά και σε τρελά κέφια και όλο το πλατό του YFSF έγινε πίστα. Κανονικά! Μέχρι και λουλουδούδες περνούσαν και άφηναν γαρύφαλλα τόσο στην κριτική επιτροπή, όσο και στην Τάνια/Βασίλη Τερλέγκα, δείχνοντας οτι στέλνονται "αφιερωμένα" από τους κριτές. Όπως στα μπουζούκια δηλαδή.

Μεράκλωσε και ο Τάκηw Ζαχαράτος και τις πήρε κι αυτός τις στροφές του με την Κατερίνα Παπουτσάκη (το δίδυμο αυτό έχει δέσει απόλυτα μεταξύ του) να τον ραίνει με λουλούδια και να του χτυπάει παλαμάκια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved