YFSF: Η Ματθίλδη έγινε κλώνος της Αλέξιας και η ίδια είχε κάτι να πει γι' αυτό
Media

YFSF: Η Ματθίλδη έγινε κλώνος της Αλέξιας και η ίδια είχε κάτι να πει γι' αυτό

Ίσως να ήταν και η καλύτερη εμφάνιση της Ματθίλδης Μαγγίρα ως τώρα στο YFSF η σημερινή. 

Κι αν όχι η καλύτερη σίγουρα στις τοπ της και στις δύο συμμετοχές της στο show των μεταμφιέσεων που τόσα χρόνια μας χαρίζει μοναδικές στιγμές.

Μετά την εκρηκτική μίμηση της Tina Turner στο τελευταίο επεισόδιο, σήμερα στο YFSF All Star, η Ματθίλδη Μαγγίρα κλήθηκε να μεταμορφωθεί στην Αλέξια. Την αγαπημένη κύπρια τραγουδίστρια που έκανε μεγάλη καριέρα στην ποπ σκηνή της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Και μάλιστα στο τραγούδι "Έλα μια νύχτα" που ξαναήρθε στην επικαιρότητα φέτος αφού ντύνει τους τίτλους της πετυχημένης σειράς "Έρωτας με διαφορά".

Μέχρι και αυτοκίνητο αντίκα βγήκε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar για αυτό το act με την Ματθίλδη να σκίζει. Κλώνος της Αλέξιας και σε εμφάνιση και σε άρθρωση. Τόσο ίδια που οι κριτές δεν είχαν λόγια να της δείξουν πόσο πολύ τους άρεσε η εμφάνισή της.

Και η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της ίδιας της Αλέξιας στο Video Wall να λέει γελώντας: "Έτσι ήταν η φωνή μου όταν τραγουδούσα;" Μια σπάνια εμφάνιση της άλλοτε σταρ της ποπ σκηνής που έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved