Survivor: Chris Σταμούλης: Το σοκ που έπαθε όταν είδε τα επεισόδια στην TV!
Media

Survivor: Chris Σταμούλης: Το σοκ που έπαθε όταν είδε τα επεισόδια στην TV!

Survivor: O Chris Σταμούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και έκανε αποκαλύψεις.

Ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής, εξομολογήθηκε το σοκ που έπαθε όταν είδε τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης.

Επίσης, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και αποκάλυψε τι τους είπε μες στο παιχνίδι.

O Chris Σταμούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο μου σοκ όταν βγήκα από το Survivor ήταν πως ενώ καταγραφόμαστε 24 ώρες το 24ωρο, πολλά πράγματα δεν παίζονται. Το δεύτερο σοκ ήταν το πώς φαινόμουν στην κάμερα. Ένιωθα σαν ένας ναυαγός όταν με έβλεπα».

Όσο για το ποιους βλέπει να φτάνουν στην τελική 5αδα, είπε: «Στην πεντάδα βλέπω Ηλία, Σάκη, Καρολίνα, Μαριαλένα και παίζεται ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Νίκο. Ο Τριαντάφυλλος προσφέρει ωραίο show και γι’ αυτό τον κρατάει και ο κόσμος».

Για τον Αλέξη Παππά είπε: «Ο φίλος μου ο Αλέξης Παππάς θεωρείται από τον κόσμο μισητός. Είναι έξυπνος άνθρωπος, κατέχει τη γλώσσα, και αυτά είναι τα δύο απαραίτητα συστατικά για να μπορέσει να κινήσει τα νήματα μέσα σε μια ομάδα».

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε όλα όσα είπε στον Σάκη και την Μαριαλένα για την σχέση τους: «Η Μαριαλένα και ο Σάκης είδα ότι είχαν πάρα πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους. Τους είπα κιόλας «παιδιά ταιριάζετε πάρα πολύ, αν δεν τα φτιάξετε μέσα στο παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναφτιάξετε έξω».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved