Έξαψη: Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος έρχονται σε ρήξη
Media

Έξαψη: Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος έρχονται σε ρήξη

Έξαψη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια.

Η Βίκυ και ο Μηνάς έρχονται επικίνδυνα κοντά. Η Ίριδα και ο Τζώρτζης συνεχίζουν να είναι στα μαχαίρια. Η Εβίτα επιμένει να κρύβει την κατάσταση της υγείας της, απ’ όλους.

Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο Παντοπωλείο της Κλαίρης, για να έρθει αντιμέτωπος με μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος έρχονται σε ρήξη. Η έρευνα για τη μητέρα της Μαρίνας και της Βίκυς, δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν. Ο Γιάννος μπαίνει στο ένατο βήμα της θεραπείας του. Ήρθε η ώρα να ζητήσει συγχώρεση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο Μηνάς επιβεβαιώνει ότι ο Ορφέας και η Μαρίνα ερευνούν πίσω από την πλάτη του. Αυτό που δεν ξέρει, είναι ότι υπάρχει κάποιος, που τον παρακολουθεί στενά. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένειά του και την Κλαίρη.

Η Εβίτα επισκέπτεται, έντρομη, το γιατρό της. Η Κλαίρη αφιερώνεται στη δουλειά της, προκειμένου να αντιμετωπίσει την απουσία της Αγάπης. Ο Γιάννος κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας… Η Τζόυ τα βάζει με όλους και με όλα. Η συμπεριφορά της γίνεται επικίνδυνη.

Η υπόθεση της Βίκυς επανεξετάζεται λεπτομερώς. Μαρίνα και Ορφέας, αποκαλύπτουν ένα- ένα τα γεγονότα, όπως έγιναν πραγματικά. Ο Τζώρτζης βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό. Η Βίκυ επιστρέφει στην Αθήνα, χωρίς κανένα νεότερο από τη μητέρα της. Η Εβίτα προσπαθεί να απολαύσει τη ζωή, όπως δεν έκανε ποτέ πριν!

Ο Αλέξανδρος περνά χρόνο με τα παιδιά του. Μηνάς και Κωστής, μιλάνε, ίσως για πρώτη φορά, ειλικρινά. Ο Γιάννος ζητά από την Κλαίρη μια πολύ μεγάλη χάρη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved