Σιωπηλός δρόμος: Το spoiler για τον απαγωγέα και ο λόγος που προέβη σε αυτή την κίνηση
Media

Σιωπηλός δρόμος: Το spoiler για τον απαγωγέα και ο λόγος που προέβη σε αυτή την κίνηση

Ο… κακός του «Σιωπηλού Δρόμου», Νικόλας Παπαγιάννης, μίλησε για την επιτυχία της σειράς και τον ρόλο που ενσαρκώνει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Η επιτυχία ενός ρόλου είναι για όσο καιρό διαρκεί να πείθει, δε νομίζω ότι στιγματίζει ένας ρόλος», είπε ο Νικόλας Παπαγιάννης για τον απαγωγέα που ενσαρκώνει στη σειρά, αποκαλύπτοντας ότι έχει διπλή ταυτότητα.

«Ο ρόλος μου έχει διπλή ταυτότητα. Θα ανακαλύψουμε τι τον ανάγκασε να γίνει απαγωγέας», λέει ο ηθοποιός, καθώς «πίσω από κάθε πράξη υπάρχουν κάποια κίνητρα».

Από τα τρέιλερ της σειράς, έχει αποκαλυφθεί η σχέση που έχει ο Μιχάλης, ο απαγωγέας, με τη Θάλεια, τη δημοσιογράφο με την οποία επικοινωνούν οι απαγωγείς.

«Είναι ο πρώην της Θάλειας», αποκαλύπτει ο ηθοποιός και «αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Ο Νικόλας Παπαγιάννης άφησε να εννοηθεί ότι ο Μιχάλης μπήκε στη ζωή της Θάλειας όταν εκείνη αντιμετώπιζε τα προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Ήρθαν στα χέρια μας σπουδαία σενάρια με ολοκληρωμένους ρόλους», λέει ο ηθοποιός, ο οποίος επιφυλάχτηκε για μια «πολύ δυνατή συνέχεια».

Όπως είπε, βλέπει και ο ίδιος τη σειρά και μάλιστα «με πολλή χαρά».

«Νιώθω πολύ ωραία για αυτήν τη δουλειά», σημειώνει και αποκαλύπτει ότι είπε κατευθείαν το «ναι» μόλις διάβασε το σενάριο.

«Απάντησα κατευθείαν ότι αυτό θέλω να το κάνω. Ήρθε αρμονικά και την στιγμή που έπρεπε».

Φυσικά, η επιτυχία της σειράς έχει κάνει συγγενείς και φίλους του ηθοποιού να τον ρωτούν ασταμάτητα πώς θα εξελιχθεί και τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

«Υπάρχει μια χαρά γι’ αυτήν τη δουλειά».

Ο Νικόλας Παπαγιάννης μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Δανάη Σκιάδη και έχουν ένα παιδί.

«Αυτήν την στιγμή συμβαίνει κάτι συναρπαστικό. Υπάρχει ο «Σιωπηλός Δρόμος» και υπάρχει ο απόλυτα φωτεινός δρόμος που είναι ο γιος μας».

Ο ηθοποιός σημείωσε ότι η γυναίκα του «είναι ενθουσιασμένη» για τη σειρά και του «δίνει χαρά και δύναμη», ενώ αποκάλυψε ότι οι δυο τους έχουν συνεργαστεί δύο φορές, μία στο θέατρο και μία στον κινηματογράφο, σε ταινία που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

«Είναι αδιανόητο», είπε ο ηθοποιός σχετικά με τις αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου, ωστόσο είναι νίκη που πλέον όλα έχουν βγει στο φως.

«Είναι μια μεγάλη πρώτη νίκη το γεγονός ότι απέκτησε το τραύμα φωνή. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάει κάτι, θέλει όμως δουλειά και χρόνο. Εύχομαι να προχωρήσει σε κάθε εργασιακό πεδίο και να κατανοήσουμε ότι η βία δε γεννιέται στους χώρους αλλά προέρχεται από εμάς τους ίδιους, από το σπίτι μας», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved