MasterChef: Ανατροπή! Η «μονομαχία» ζευγαριού που έφερε αντιδράσεις και η οργή για τον Νίκο
Media

MasterChef: Ανατροπή! Η «μονομαχία» ζευγαριού που έφερε αντιδράσεις και η οργή για τον Νίκο

MasterChef: Αυτή τη φορά η ανατροπή δεν ήρθε από τους κριτές αλλά από τους ίδιους τους παίκτες.

Με τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Στέφανο Χίλα, να έχουν χάσει τη λευκή τους ποδιά αλλά και τον Νίκο Σκορδάκη, τον Αλέξανδρο Συνοδινό, τον Αντώνη Μητρόπουλο και την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, να διεκδικούν την επιστροφή τους, η κουζίνα του ΜasterChef 5, του πιο απρόβλεπτου διαγωνισμού μαγειρικής, θα πάρει και πάλι φωτιά!

Η σημερινή δοκιμασία έχει να κάνει με ζευγάρια και μια διαφορετική διαδικασία. Οι κριτές ζήτησαν από τους παίκτες να διαλέξουν «αντιπάλους». Με το «μαχαίρι» που σήκωσαν και αναγραφόταν ένας αριθμός είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν τον μαγειρικό τους αντίπαλο.

Ο Αλέξανδρος επέλεξε την Κωνσταντίνα με το Νίκο να παίρνει σκυτάλη να κάνει μια κίνηση που έφερε οργή στον εξώστη. Ο Νίκος επέλεξε τον Αντώνη κι έτσι έριξε στη μάχη δυο παίκτες που ήδη είχαν φτάσει πολύ κοντά στον τελικό. Μαρία και Στέφανος θα πρέπει να μαγειρέψουν αντίπαλοι για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Η απόφαση αυτή του Νίκου έφερε απίστευτες αντιδράσεις με τους ίδιους τους παίκτες να βάζουν τα κλάματα καθώς δεν πίστευαν πως θα είναι απέναντι.

Από τα ζευγάρια, που προκύπτουν, ένας παραμένει και ένας αποχωρεί οριστικά. Με τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους, ιδιαίτερα κατάλληλους να κατανοήσουν την ψυχολογία και τη σκέψη των διαγωνιζόμενων, έχοντας περάσει και οι ίδιοι από αυτήν τη θέση, η διεκδίκηση παραμονής στον διαγωνισμό είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για κάποιους.

Ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μάνος Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ήρθαν με ένα δικό τους πιάτο αντιγραφής για το κάθε ζευγάρι, που θα τους επιλέξει ξεχωριστά.

Η μέρα τελειώνει με μια ακόμη αποχώρηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved