MasterChef: Η αποκάλυψη του Βαρθαλίτη για το χρηματικό έπαθλο και τα συγχαρητήρια του Κουτσόπουλου
Media

MasterChef: Η αποκάλυψη του Βαρθαλίτη για το χρηματικό έπαθλο και τα συγχαρητήρια του Κουτσόπουλου

MasterChef: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης το αποκάλυψε on air και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του έδωσε συγχαρητήρια.

Πιάτο αντιγραφής του περσινού νικητή κλήθηκε να μαγειρέψει για την παραμονή στο παιχνίδι το πρώτο ζευγάρι.

Και αφού μοιράστηκαν οι οδηγίες στη Μαρία και τον Στέφανο, οι σεφ έπιασαν κουβέντα με τον Σταύρο.

«Του Σταυρή του έκανες κανένα δωράκι;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σταυρό να λέει πως κράτησε την υπόσχεση του. «Ναι, λεφτά», απάντησε με τον σεφ να του δίνει το χέρι για αυτή την κίνησή του.

«Τα χρήματα είναι πρόσκαιρο κέρδος. Αυτό που μένει είναι οι προσωπικές σχέσεις. Το μεγαλύτερο στοίχημα για μένα είναι να διατηρήσω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Να μην απογοητεύσω με τις πράξεις μου. Θεωρώ ότι εφόσον με αυτό τον άνθρωπο, που είναι πολύ καλός φίλος μου, φτάσαμε τόσο μακριά σε αυτό το ταξίδι, τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Ηθελα και οι δύο να έχουμε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα με μεγαλύτερη άνεση. Είχαμε συμφωνήσει ότι και στην περίπτωση που κέρδιζε ο Σταυρής θα γινόταν το ίδιο. Από τη στιγμή που πω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τηρήσω τον λόγο μου μέχρι τέλους. Το αληθινό κέρδος δεν είναι τα χρήματα, αλλά να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει και να κάνω δουλειές», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο Σταύρος, γεγονός που δεν γνωρίζαν οι κριτές.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved