MasterChef: Η αναπάντεχη αποχώρηση και η άβολη στιγμή του αποχαιρετισμού!
Media

MasterChef: Η αναπάντεχη αποχώρηση και η άβολη στιγμή του αποχαιρετισμού!

MasterChef: Αναπάντεχη η αποψινή αποχώρηση (16-04) από το ριάλιτι μαγειρικής.

Με τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Στέφανο Χίλα, να έχουν χάσει τη λευκή τους ποδιά αλλά και τον Νίκο Σκορδάκη, τον Αλέξανδρο Συνοδινό, τον Αντώνη Μητρόπουλο και την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, να διεκδικούν την επιστροφή τους, η κουζίνα του ΜasterChef 5, του πιο απρόβλεπτου διαγωνισμού μαγειρικής, πήρε και πάλι φωτιά!

Η σημερινή δοκιμασία είχε να κάνει με ζευγάρια και μια διαφορετική διαδικασία. Οι κριτές ζήτησαν από τους παίκτες να διαλέξουν «αντιπάλους».

Με το «μαχαίρι» που σήκωσαν και αναγραφόταν ένας αριθμός είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν τον μαγειρικό τους αντίπαλο. Ο Αλέξανδρος επέλεξε την Κωνσταντίνα με το Νίκο να παίρνει σκυτάλη να κάνει μια κίνηση που έφερε οργή στον εξώστη. Ο Νίκος επέλεξε τον Αντώνη κι έτσι έριξε στη μάχη δυο παίκτες που ήδη είχαν φτάσει πολύ κοντά στον τελικό.

Μαρία και Στέφανος κλήθηκαν να μαγειρέψουν αντίπαλοι για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Από τα ζευγάρια, που προέκυψαν, ένας παραμένει και ένας αποχωρεί οριστικά. Απόψε μαγείρεψε το πρώτο ζευγάρι, δηλαδή η Μαρία και ο Στέφανος, ένα πιάτο αντιγραφής του περσινού νικητή, Σταύρου Βαρθαλίτη.

Τόσο η Μαρία όσο και Στέφανος έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του πιάτου τους, το ίδιο και οι κριτές με την απόφαση να κρίνεται σε λεπτομέρειες. Και οι δυο παίκτες έφτασαν μια ανάσα πριν την τελική οκτάδα, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν στο παιχνίδι μπήκαν και πάλι πρώην παίκτες και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να επιλεγούν αυτοί οι δυο παίκτες μαζί!

Άδικο το θεώρησαν και οι συμπαίκτες τους.

Ποιος κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να συνεχίσει το «ταξίδι» του στο MasterChef και ποιος αποχώρησε;

Δες την απάντηση στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved