Καγιά VS GNTM: Τέλος εποχής! Οι viral σκηνές και οι αντιδράσεις της που θα μας λείψουν
Media

Καγιά VS GNTM: Τέλος εποχής! Οι viral σκηνές και οι αντιδράσεις της που θα μας λείψουν

Η αρχή έγινε το 2009 στο Next top model του ANT1 - Το GNTM απογείωσε τη Βίκυ Καγιά τηλεοπτικά και αυτές είναι οι στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστε...

Και ενώ στα Star ξεκινούν τις προετοιμασίες για τον επόμενο κύκλο του GNTM, o σταθμός έκανε τη μεγάλη ανατροπή, αφού με επίσημη ανακοίνωση μας ενημέρωσε για την απομάκρυνση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μοντέλων.

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star“, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars“, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Φυσικά τα social media πήραν... φωτιά, με τους χρήστες του twitter να ζητούν πίσω τη Βίκυ Καγιά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το όνομα της παρουσιάστριας είναι συνδεδεμένο με το ριάλιτι πάνω από μια δεκαετία, όταν το Next Top Model έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο πρόγραμμα του ANT1.

Το 2018 το Star αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του το πετυχημένο project, ενώ πέρυσι στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι, είδαμε για πρώτη φορά να συμμετέχουν και αγόρια!

Μέχρι στιγμής, οι ιθύνοντες δεν έχουν περάσει σε ανακοινώσεις για την κενή θέση της Καγιά και την αντικατάστασή της. Το σίγουρο είναι πως η παρουσία της θα είναι αισθητή από το GNTM 4 μια και η Βίκυ Καγιά είχε δει τον εαυτό της να γίνεται viral μέσα από τις πιο αξέχαστε στιγμές του ριάλιτι μοντέλων...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved