Survivor: Ο Καλίδης μιλά έξω από τα δόντια - Τι είπε για Παππά, Σάκη και Μαριαλένα...
Media

Survivor: Ο Καλίδης μιλά έξω από τα δόντια - Τι είπε για Παππά, Σάκη και Μαριαλένα...

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που ο Πάνος Καλίδης προβλέπει για τον μεγάλο τελικό...

Έζησε τη δική του εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, ενώ προς έκπληξη αρκετών, αποφάσισε να αποχωρήσει με δική του θέληση από το Survivor 4. Ο Πάνος Καλίδης μίλησε για όσα βίωσε στο ριάλιτι, αλλά και για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του....

- Τι ήταν αυτό που σας έκανε, τη συγκεκριμένη στιγμή, να θέλετε να φύγετε;

«Η σωματική και ψυχολογική κούραση και κάποιο έπαθλο επι­κοινωνίας που είχαμε κερδίσει, μέσα από το οποίο ήρθα σε επι­κοινωνία με την οικογένεια μου, γεγονός που με έκανε να θυμηθώ τι έχω αφήσει έξω και να αισθαν­θώ έντονα ότι θέλω να γυρίσω».

- Πώς βλέπετε τώρα τα πράγμα­τα; Έχουν αγριέψει αρκετά;

«Όσο περνά ο καιρός, είναι λογικό. Η σωμα­τική και η ψυχολογική πίεση κάνει τους παί­κτες να έρχονται στα όρια τους και να μη σκέφτονται αν θα πουν κάτι που θα ενοχλήσει το συμπαίκτη τους. Αυτό σίγουρα δεν θα το άντεχα. Θα γίνονταν τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα και δεν ήθελα να φτάσω στο σημείο να μην μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Είχα αρχίσει να βλέπω τέτοια σημάδια και εγώ».

Η«ΜΠΛΕ ΤΡΙΑΔΑ

- Πιστεύετε ότι η τριάδα Τζέιμς, Νίκος και Αννα Μαρία σας «χρη­σιμοποίησε» στρατηγικά; Είδαμε τη μία εβδομάδα να σας εκθειά­ζουν και την επόμενη να σας ψη­φίζουν ως πιο αδύναμο παίκτη

«Αυτό είναι μέρος του παιχνι­διού. Δεν είναι κάτι που έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου να απο­χωρήσω. Σίγουρα ήταν μια ψυ­χολογική πίεση, αλλά δεν ήταν ο λόγος που με έκανε να θέλω να αποχωρήσω».

- Ο Τριαντάφυλλος είναι τελικά είναι ένας παίκτης με στρατηγι­κή ή είναι αυθόρμητος και έχει παρεξηγηθεί;

«Ο Τριαντάφυλλος είναι αυθόρ­μητος, δεν σκέφτεται μην ενο­χλήσει κάποιον με αυτό που θα πει, και μπορεί να παρεξηγούνται αυτά που λέει και να στρέφονται εναντίον του. Δεν νομίζω ότι έχει κάποια στρατηγική, ούτε ότι τα λέει με κακό σκοπό».

- Ο Αλέξης Παππάς λειτουργεί με στρατηγική;

«Ο Αλέξης τελευταία το λέει ι από μόνος του, ότι θα κάνει κάποια πράγματα για να δείξει το πραγματικό χαρακτήρα κάποιων παικτών στον κόσμο. Όμως και αυτό είναι στους κανόνες του παιχνιδιού, ο δυνατότερος σωματικά και πνευματικά να φτάσει και στο τέλος».

Ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν έρθει τελικά κοντά;

«Ήταν πάρα πολύ κοντά, δεν ήρθαν τώρα. Είχαν σοβαρή σχέση δύο χρόνια. Δύο άνθρωποι έχουν δικαίωμα να χαλάσουν ή να φτιάξουν κάτι όπως το νομίζουν».

Ποιοι θεωρείτε ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες φτάσουν στον τελικό;

«Ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα να και η Καρολίνα».

Πηγή: Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved