Media

Survivor:«Χείμαρρος» ο Κρις κατά του Ουγγαρέζου:«Έκανε προσβλητικά σχόλια.Με εξέθεσε στο πανελλήνιο»

Gossip-tv Team

Ο Κρις Σταμούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στο survivor!

Αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Πιστεύω ότι ο Αλέξης Παππάς δεν πρέπει να ασχολείται τόσο πολύ με τον Τζέιμς… Όσο ήμουν εγώ στο παιχνίδι, ο Αλέξης δεν ήταν έτσι όταν ήμουν μέσα εγώ»!

Και μεταξύ άλλων ο Κρις αναφέρθηκε στο Πρωινό, όπου προβλήθηκε ένα βίντεο σχετικά με τη ζωή του πρώην παίκτη αλλά και το Survivor. Μετά το βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το σχολίασε και όλο το πάνελ εκτός από τη Φαίη Σκορδά γέλαγε εις βάρος του.

Συγκεκριμένα ο Κρις είπε στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου: «Έδωσα μια συνέντευξη, μου ζητήθηκε για το survivor και κάποια πράγματα για το επάγγελμά μου ως δικηγόρος και μετά το τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκεκριμένα μετά λύπης μου έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια που πρόσβαλαν την προσωπικότητά μου και την μόρφωσή μου. Κοιτούσα κάποια βιβλία και είπε ότι είναι σαν να τα βλέπει για πρώτη φορά αυτά τα βιβλία, το πρώτο ειρωνικό… Και μετά είπε θα εμπιστευόσασταν αυτόν να σας αναλάβει; Με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Με υποσκάπτει επαγγελματικά. Ήμουν προσκεκλημένος. Είπε αυτά που είπε, χωρίς να μπορώ να απαντήσω…».

Και υπογράμμισε: «Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Προσβλήθηκα και στεναχωρήθηκα».

Ο Κρις μιλούσε και όλοι στο Έλα χαμογέλα είχαν μείνει άφωνοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved