Άγριες Μέλισσες: Ο Παπά Γρηγόρης έδωσε το πιο δυνατό spoiler on air, αντέχεις να το μάθεις;
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Παπά Γρηγόρης έδωσε το πιο δυνατό spoiler on air, αντέχεις να το μάθεις;

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον παπά Γρηγόρη στις Άγριες Μέλισσες, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα και μίλησε για τη ζωή του αλλά έδωσε και δυνατό spoiler για τη σειρά του ΑΝΤ1!

Ο Κωστής Σαββιδάκης είπε μεταξύ άλλων: «Eίναι απίστευτο. Σταύρωνε ο Παπά Δημήτρης και ο Σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου και δεν έφευγε για 20 λεπτά. Ο παπά Δημήτρης μου είπε να πάω να κάνω εξετάσεις. Έκανα τις εξετάσεις μου και μετά εγχείρηση. Πήγαν όλα καλά. Έχουν περάσει 6 χρόνια, έκοψα και το κάπνισμα. Πρέπει τώρα να χάσω κιλά»!

Και υπογράμμισε για τις Άγριες Μέλισσες: «Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι εγώ. Δεν έχω συζητήσει. Για να μπω στις Άγριες Μέλισσες, πέρασα από 4 κάστινγκ. Και πήγαμε πολύ καλά αλλά είμαστε και καλά. Νιώθουμε σαν οικογένεια. Να περιμένετε πολλά στο σίριαλ. Από δω και πέρα θα πληρώσουν όλοι γι’ αυτά που έκαναν…»

«Ναι. Θα αποκαλυφθούν αρκετά πράγματα. Θα βοηθήσει αρκετά ακόμα μέχρι να κλείσει ο δεύτερος κύκλος. Αρκετούς γάμους είδατε, καιρό έχουμε να θάψουμε κόσμο. Νομίζω ότι κάποια στιγμή…» πρόσθεσε.

Και τόνισε ο Κωστής Σαββιδάκης: «Λατρεύω τις διαφημίσεις έχω κάνει περίπου δώδεκα. Πρώτα αγαπώ τη διαφήμιση, μετά την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Το όνειρό μου είναι να αναπνέω καλά εκεί που βρίσκομαι.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved