Η Φάρμα: Ξέσπασαν σε κλάματα μετά το τέλος της μονομαχίας - «Θα πάρω το αίμα σου πίσω»
Media

Η Φάρμα: Ξέσπασαν σε κλάματα μετά το τέλος της μονομαχίας - «Θα πάρω το αίμα σου πίσω»

Η Φάρμα: Πολλές οι εντάσεις και οι ίντριγκες στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας του ριάλιτι του ΑΝΤ1 με μια αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (17/4) παρακολουθήσαμε τους αγώνες ασυλίας και οι παίκτες διαγωνίστηκαν και κάθονταν πάνω σε ξύλα και με ένα πριόνι, αυτός που το έκοβε πιο γρήγορα θα έριχνε τον άλλον κάτω στο έδαφος και θα κέρδιζε. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ντούπη, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο 4.04 λεπτά.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, όπως είναι γνωστό, ως πρώτος μονομάχος έπρεπε να επιλέξει τον δεύτερο μονομάχο και οι παίκτες έμειναν με το στόμα... ανοιχτό! Ο λόγος που τον επέλεξε ήταν γιατί όπως είπε δεν ήθελε να φθαρεί άλλο η φιλική σχέση που έχουν αναπτύξει. Αυτός φυσικά ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Αργότερα, ο Θανάσης Πάτρας βγήκε εκτός εαυτού με τον Ντούπη και όλα ξεκίνησαν, όταν η αρχηγός της εβδομάδας, Ειρήνη Κολιδά, ζήτησε από τον Κωνσταντίνο να μαζευτούν τα εργαλεία κι ο ίδιος με πολύ απότομο τρόπο και ειρωνεία της απάντησε να τα μαζέψει ο Θανάσης Πάτρας, όπως θα ερχόταν.

Λίγο ξεκινήσει η μονομαχία, ο Στράτος Τζώρτζογλου, έξαλλος είπε πως ο Μιχάλης θα λείψει από το παιχνίδι και πως ο Μπίλης, φάσκει και αντιφάσκει με τα όσα λέει και με πολύ έντονο ύφος ούρλιαζε λέγοντας πως εκείνος στην θέση του θα είχε παραιτηθεί εδώ και τώρα.

Η μονομαχία έλαβε τέλος και ένας από τους δυο μονομάχους συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και αποχαιρέτησε μια για πάντα την "Φάρμα". Οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρησή του.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved