Καράβας: Μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση της Καγιά από το GNTM - «Δεν το γνώριζα»
Media

Καράβας: Μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση της Καγιά από το GNTM - «Δεν το γνώριζα»

Γιώργος Καράβας: Ο coach του GNTM δεν γνώριζε τίποτα για την απομάκρυνση της Καγιά από το ριάλιτι μοντέλων - Όσα δήλωσε για τη νέα σεζόν και τις μεγάλες αλλαγές.

Εκτός GNTM βρίσκεται και επίσημα η Βίκυ Καγιά, η οποία παραμένει στο Star, όχι όμως και στο ριάλιτι μοντέλων. Ο τηλεοπτικός σταθμός με σχετική ανακοίνωση μας ενημέρωσε για την απομάκρυνση της, μια ανακοίνωση μάλιστα η οποία ξάφνιασε τους πάντες.

Ο Γιώργος Καράβας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση της Καγιά από το GNTM. Ο ίδιος τόνισε πως σαφέστατα θα του λείψει η Βίκυ Καγιά από το GNTM ενώ πρόσθεσε πως έμεινε έκπληκτος με τα πράγματα που θα δούμε στο νέο GNTM.

«Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πως και γιατί έγινε. Τα κριτήρια, τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, το οποίο είναι λαμπρό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καράβας πρόσθεσε...

«Σαφέστατα θα μου λείψει. Δεν το γνώριζα. Και εγώ το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο τύπου του καναλιού. Φαντάζομαι θα βγει μια ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου και θα τα μάθετε όλα, όπως και όταν πρέπει», είπε στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα.

Πλέον δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την πρεμιέρα του GNTM 4 μαζί με όλες τις αλλαγές που θα δούμε από τη νέα σεζόν στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved