Media

Καλύτερα δε γίνεται: Η τηλεοπτική είδηση που... ταρακούνησε τη Ναταλία Γερμανού

Καλύτερα δε γίνεται: Ποια παρουσιάστρια ενδέχεται να βρεθεί... απέναντι από την εκπομπή της Γερμανού; Δείτε πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια στο άκουσμα της είδησης...

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να ρίχνει αυλαία στα τέλη του Ιούνη, ωστόσο όλοι οι σταθμοί βρίσκονται σε σκέψεις και συζητήσεις για το νέο τους πρόγραμμα από την επόμενη σεζόν!

Φυσικά στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη η οποία ετοιμάζεται για το μεγάλο της comeback στο Mega, το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα.

Όλα τα νεότερα παρουσίασε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, πιστός στο ραντεβού του με τη Ναταλία Γερμανού, είχε όλες τις λεπτομέρειες για την επιστροφή της Ελένης, αλλά και το μέλλον της Δανάης Μπάρκα.

Μάλιστα στο Mega μένει και την επόμενη σεζόν η Δαναή η οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρίσκεται στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απέναντι δηλαδή από το Καλύτερα δε γίνεται.

Ακούγοντας όλα τα παραπάνω, η Ναταλία Γερμανού αμέσως αντέδρασε στέλνοντας on air μήνυμα στη Δανάη Μπάρκα με την οποία και διατηρούν άριστες σχέσεις.

«Δανάη, όχι, έλα φρόνημα.... Τώρα μιλούσαμε στα μηνύματα», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved