Survivor: Το τεράστιο ψάρι που έπιασαν Κόρο-Κώστας και ο... παραλληλισμός με τον Παππά
Media

Survivor: Το τεράστιο ψάρι που έπιασαν Κόρο-Κώστας και ο... παραλληλισμός με τον Παππά

Survivor: Χαμός θα γίνει στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου!

Στον ΣΚΑΪ ήδη προβάλλεται το trailer και βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να συνεχίζει την επίθεση στον James Καφετζή! Δεν θα ησυχάσει αν δεν φύγει ο James!

O Aλέξης Παππάς λέει χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέρετε πως ο δικός μου στόχος και ο δικός μου καλός λόγος για να συνεχίσω να μένω στο Survivor είναι ο James. Αν δε φύγει ο James, εγώ δε θα ησυχάσω. Θα κάνω μια πρόταση στον James που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα».

Αλλά και ο James Καφετζής τα χώνει στον ηθοποιό! Αναφέρεται στην στρατηγική που ακολουθεί και τα σχέδια που κάνει συνεχώς στο ριάλιτι...

Λίγο πριν το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας αποκλειστικά πλάνα ανήρτησαν από τον επίσημο λογαριασμό στο instagram του Survivor. Στο βίντεο φαίνονται ο Γιώργος Κόρομι και ο Κώστας Παπαδόπουλος να πιάνουν ένα τεράστιο ψάρι και όλοι οι παίκτες της καλύβας έμειναν... άφωνοι με το μέγεθός του.

Κόκκινοι και Μπλε μαζεύτηκαν γύρω από το ψάρι και δεν πίστευαν στα μάτια τους, με τον Κόρο και τον Παπαδόπουλο να υπερηφανεύονται που έβγαλαν εις πέρας την αποστολή. Την μπηχτή του πέταξε ο Ασημακόπουλος, λέγοντας πως το ψάρι έχει κιτρινίσει σαν τα μαλλιά του Αλέξη Παππά.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved