Survivor:«Πήρε φωτιά» το Twitter με τα πλάνα Μαριαλένας - Σάκη υπό την μουσική υπόκρουση Λιβάνη
Media

Survivor:«Πήρε φωτιά» το Twitter με τα πλάνα Μαριαλένας - Σάκη υπό την μουσική υπόκρουση Λιβάνη

Στην έναρξη του χθεσινού (18-04) επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης είδαμε κάποια κοινά πλάνα του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και αυτά τα κοινά πλάνα συνοδεύονταν από το τραγούδι Γιώργου Λιβανή «Να είσαι ευτυχισμένη».

Μόνο τυχαία δεν χαρακτηρίστηκε η κίνηση της παραγωγής για να "ντύσει" τα πλάνα του πρώην ζευγαριού.

Να θυμίσουμε πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, ενώ με τον Σάκη Κατσούλη ήταν σε σχέση για περίπου δύο χρόνια και έμεναν μαζί. Όμως όπως έχει γίνει γνωστό χώρισαν με άσχημο τρόπο.

Το ζευγάρι χώρισε πριν κάποιους μήνες όμως όπως φαίνεται έχουν έρθει ξανά κοντά στον Άγιο Δομίνικο!

Σας υπενθυμίζουμε ότι φίλος του πρώην ζευγαριού είχε πει: «Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον. Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Γνωρίστηκαν στο κατάστημα του Σάκη, η Μαριαλένα εργαζόταν στο διπλανό. Γνωρίστηκαν εκεί, θυμάμαι που ενθουσιάστηκε μαζί της».

Κάπως έτσι ξεκίνησε ο έρωτάς τους που αποδείχτηκε θυελλώδης αν κρίνουμε από τη μεγάλη αμηχανία που έδειχνε να νιώθει η Μαριαλένα όταν τον πρωτοείδε να πατάει το πόδι του στην παραλία των Μπλε. Μία αποκάλυψη του James τότε για όσα του είχε εκμυστηρευτεί εκείνη για τον πρώην της, στις αρχές του παιχνιδιού, δημιούργησε τριγμούς στην μπλε ομάδα αλλά και έδωσε στους τηλεθεατές να καταλάβουν ότι το άλλοτε ζευγάρι δεν είχε χωρίσει και με τον πλέον εύκολο τρόπο. Ο χωρισμός αυτός προφανώς υπήρξε επώδυνος και για τους δύο, όμως τώρα έχουν έρθει κοντά και αυτό φαίνεται!

Χθες, 18 Απριλίου, η παραγωγή έπαιξε τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη στα κοινά πλάνα του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το Twitter «πήρε φωτιά», δείτε κάποια tweets παρακάτω αλλά και το απόσπασμα που έχει προκαλέσει χαμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved