GNTM: Ο κύβος ερρίφθη! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντικαθιστά την Βίκυ Καγιά
Media

GNTM: Ο κύβος ερρίφθη! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντικαθιστά την Βίκυ Καγιά

 GNTM: Είναι οριστικό! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντικαθιστά την Βίκυ Καγιά στο ριάλιτι μοντέλων!

Πριν λίγες μέρες το Star ανακοίνωσε ότι η συνεργασία του με την Βίκυ Καγιά ανανεώνεται, αλλά δεν θα βρίσκεται στη θέση του κριτή στο νέο κύκλο του GNTM, αφού θα παρουσιάσει το Dancing With The Stars.

Η ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά ήταν η εξής:

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο ''Shopping Star'', την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού ''Dancing With The Stars'', που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021-2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του ''GNTM'', που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Το Πρωινό αποκάλυψε πως η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά είπε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1: «Πληροφορίες θέλουν η ομάδα να παραμένει ίδια κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η Βίκυ Καγιά. Παρουσιάστρια του Next Top Model θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου» και ο Αλέξης Μίχας τόνισε: «Οι βραδινές πληροφορίες που είχα, αυτό αναφέρουν» και αποκάλυψαν ότι ξεκινούν σύντομα γυρίσματα!

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή, Το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved