Survivor: Ο Αλέξης Παππάς αποκαλύπτει με σειρά τους παίκτες που θέλει να διώξει μετά τον James
Media

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς αποκαλύπτει με σειρά τους παίκτες που θέλει να διώξει μετά τον James

Survivor: Ο ίδιος ο Αλέξης Παππάς αποκαλύπτει απόψε, 19 Απριλίου, την στρατηγική που θα ακολουθήσει για να… διώξει τους παίκτες!

Μία τεράστια πρόταση - πρόκληση έκανε ο Αλέξης Παππάς στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Ο ηθοποιός προκάλεσε τον James να βγουν υποψήφιοι, σε περίπτωση που χάσουν οι ομάδες τους την ασυλία και να αφήσουν το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίσει ποιον θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι.

Ο Αλέξης στο τελευταίο επεισόδιο του survivor, είπε: "Εγώ θα του κάνω μία πρόταση ανοιχτή προς όλο τον κόσμο και αν θέλει μπορεί να την αποδεχτεί. Το μήνυμα που ήθελε να πει ο James αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα είναι ότι Eλευθερία ήταν λάθος και αυτό σημαίνει ότι ο James έχει απόλυτο δίκιο. Εγώ σου προτείνω James την επόμενη φορά που θα χάσουν και οι κόκκινοι και οι μπλε στο παιχνίδι ατομικής ασυλίας να βγούμε μπροστά και εγώ κι εσύ και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος τι λες;" και ο Τζέιμς δέχθηκε την πρόταση – πρόκληση!

Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να αποκαλύπτει το σχέδιό του, αν τελικά αποχωρήσει ο Τζέιμς!

Ο Αλέξης Παππάς λέει: «Στην πρόπτωση που γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα και τελικά αποχωρήσει ο James, τότε μένει πίσω ένας Νίκος. Έτσι λοιπόν έχουμε με τη σειρά Νίκο, Κόρο και Ηλία»!

Μένει να δούμε σήμερα και αύριο ποιοι θα χάσουν και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved