GNTM: Η Παπαγεωργίου «αδειάζει» το Πρωινό για την επιστροφή της στο ριάλιτι – Αυτή είναι η αλήθεια!
Media

GNTM: Η Παπαγεωργίου «αδειάζει» το Πρωινό για την επιστροφή της στο ριάλιτι – Αυτή είναι η αλήθεια!

Με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να απαντήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Πρωινό!

Πριν λίγες μέρες το Star ανακοίνωσε ότι η συνεργασία του με την Βίκυ Καγιά ανανεώνεται, αλλά δεν θα βρίσκεται στη θέση του κριτή στο νέο κύκλο του GNTM, αφού θα παρουσιάσει το Dancing With The Stars.

Η ανακοίνωση του Star για τη Βίκυ Καγιά ήταν η εξής:

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο ''Shopping Star'', την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού ''Dancing With The Stars'', που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021-2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του ''GNTM'', που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Το Πρωινό αποκάλυψε πως η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει!

Λίγη ώρα μετά την προβολή αυτού του ρεπορτάζ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσω μιας φωτογραφίας αδειάζοντας έτσι για ακόμη μια φορά το Πρωινό, αφού πριν λίγες μέρες είχε αναφέρει ότι χώρισε από τον ράπερ Snik!

Η Ηλιάνα έγραψε χαρακτηριστικά: «Δείξε μου ότι δεν έχεις ιδέα για όσα λέγονται χωρίς να μου το πεις»!

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με το star και με τη σειρά του διέψευσε την είδηση ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντικαθιστά την Βίκυ Καγιά και διέψευσε ακόμα και την είδηση ότι ξεκινούν γυρίσματα για το GNTM!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και τα όσα είπε το πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved