Elif: Ο Κερέμ βρίσκει ευκαιρία να απολογηθεί στη Σουρεγιά
Media

Elif: Ο Κερέμ βρίσκει ευκαιρία να απολογηθεί στη Σουρεγιά

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif, η Μελέκ αποφασίζει να φύγει και να πάει να βρει την Ελίφ χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ έχουν ραντεβού με τον γιατρό για να μάθουν το φύλο του παιδιού, που περιμένουν.

Ο Ταρίκ πιστεύει πως θα είναι αγόρι. Η Λεμάν αρρωσταίνει και μένει σπίτι να ξεκουραστεί. Ο Κερέμ βρίσκει ευκαιρία να απολογηθεί στη Σουρεγιά για τον τρόπο, που εκφράστηκε την προηγούμενη μέρα.

Η Μπιρτσέ κάνει παράπονα στη Φιλίζ για τη συνεργασία της με τον Γιουνούς σχετικά με μια φωτογράφιση και εκείνος τις ακούει να μιλάνε. Η Μπιρτσέ φοβάται πως θα τη απολύσει.

Ο Κερέμ μιλάει στη Σουρεγιά για τη φωτογράφιση, που οργανώνουν και την καλεί να έρθει και εκείνη. Η Σουρεγιά δεν ξέρει αν πρέπει να δεχθεί την πρότασή του. Ο Γιουνούς ενημερώνει τον Κερέμ ότι δεν μπορούν να βρουν ένα κατάλληλο μέρος για τη φωτογράφιση και εκείνος του προτείνει να την κάνουν στην έπαυλη.

Ο Γιουνούς δίνει οδηγίες στη Μπιρτσέ για τη φωτογράφιση και θέλει να είναι όλα τέλεια. Η Μπιρτσέ του λέει πως έχει βρει και μοντέλα αλλά ο Γιουνούς της απαντάει πως δεν θα χρειαστούν μοντέλα.

Η Μπιρτσέ δεν καταλαβαίνει τον λόγο. Η Μελέκ προσπαθεί να βρει τρόπο για να πάει να βρει την Ελίφ. Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ επιστρέφουν από τον γιατρό και ανακοινώνουν στην οικογένεια πως περιμένουν κορίτσι. Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν τη Μελέκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved