Survivor: Tι θα έλεγε η Άννα Μαρία στον Γιώργο Λιβάνη για Μαριαλένα και Σάκη;
Media

Survivor: Tι θα έλεγε η Άννα Μαρία στον Γιώργο Λιβάνη για Μαριαλένα και Σάκη;

Survivor: Τόσο η ίδια όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι δυο κορίτσια που ενώ έχουν σχέση έξω από το ριάλιτι επιβίωσης, σχολιάστηκαν ότι φλέρταραν.

Η Άννα Μαρία κατηγορήθηκε από τους συμπαίκτες της ότι φλέρταρε με τον Νίκο Μπάρτζη ενώ η Μαριαλένα με τον πρώην σύντροφο της, Σάκη Κατσούλη.

Η Άννα Μαρία σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ αναφέρθηκε τόσο σε αυτά που ακούστηκαν για την ίδια όσο και για το τι συμβαίνει ανάμεσα σε Σάκη και Μαριάλενα ενώ αποκάλυψε τι θα έλεγε για αυτό στον Γιώργο Λιβάνη.

Γιατί πιστεύεις ότι ο Αλέξης σε κατηγόρησε ότι φλέρταρες με τον Νίκο Μπάριζη ενώ είχες σχέση έξω από το παιχνίδι;
«Είναι ξεκάθαροι γιατί το έκανε. Επειδή τη δεδομένη στιγμή ήταν όλη η ομάδα εναντίον του ίδιου και του Κρις) γιατί εξαιτίας τους κινδυνεύαμε να τιμωρηθούμε να μην πάρουμε το έπαθλο φαγητού. Προσπάθησε να μας αποπροσανατολισμό να μην είναι στο επίκεντρο εκείνος, αλλά κάποιος άλλος. Και, από ό,τι φάνηκε το κατάφερε, γιατί περισσότερο απασχόλησε τον κόσμο το αν έχω ή όχι σχέση με τον Νίκο, από το πόσο απαράδεκτη, μειωτική, χειριστή και σεξιστική ήταν η συμπεριφορά του».

Όταν έσβησαν οι κάμερες, του παραπονέθηκες για τα όσα είπε;
«Όχι. Ό,τι ήθελα να του πω το είπα μπροστά στις κάμερες. Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και η κουβέντα έμεινε εκεί, όπως και η σχέση μου με τον Αλέξη».

θα περίμενε κανείς να ήταν κάπως πιο έντονη η αντίδραση σου...
«Δεν είχα κάνει κάτι για να απολογηθώ για αυτό, ούτε είχα κάτι να κρύψω. Και δεν σταμάτησα να είμαι κοντά στον Νίκο ύστερα από αυτή την κατηγορία, γιατί δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπομαι. Και παλαιότερα, όταν κάποιοι με έβλεπαν να παίζω και έλεγαν «Μα τι δουλειά έχει αυτή αφού δεν είναι ηθοποιός», δεν έβγαλα το πτυχίο μου από τη δραματική σχολή για να τους αποδείξω ότι είχαν άδικο. Αυτοί που γνωρίζουν ξέρουν ποια είμαι και αυτών η άποψη με αφορά»

Ο Σάκης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ξανά μαζί ή η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί είναι εσφαλμένη;
«Δεν μπορώ να πάρω θέση για το αν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ζευγάρι. Δεν είναι κάτι που έχω δει με το μάτια μου και δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αλλά η περίπτωση του Σάκη και της Μαριαλένας είναι διαφορετική γιατί υπήρξε μια σχέση στο παρελθόν. Είναι διαφορετικό να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις τώρα και να γίνετε φίλοι και άλλο να έρθεις κοντά με κάποιον που συζούσες. Είναι άλλο το συναίσθημα. Τώρα αν είναι μόνο αίσθημα ασφάλειας ή κάτι παραπάνω, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο ο Σάκης και η Μαριαλενα.»


Αν ο Γιώργος Λιβάνης σε ρωτούσε τι γίνεται με τη Μαριαλενα και τον Σάκη μέσα στο παιχνίδι, τι θα απαντούσες;
«του έλεγα ότι όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι είναι καλά με τον Λιβάνη και μόνο αυτός την ενδιαφέρει. Αλλά μετά που απομακρυνθήκαμε με τη Μαριαλενα έπαψα να γνωρίζω τα αισθήματα και τις προθέσεις της», λέει η ίδια στο ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved