Survivor: Όταν οι Έλληνες επώνυμοι twitt-αρουν και τα «χώνουν» στον Αλέξη Παππά
Media

Survivor: Όταν οι Έλληνες επώνυμοι twitt-αρουν και τα «χώνουν» στον Αλέξη Παππά

Ανέβηκε το «θερμόμετρο» στο Survivor την περασμένη εβδομάδα, με τους Ηλία Μπόγδανο και Αλέξη Παππά να φτάνουν ένα βήμα πριν να πιαστούν στα χέρια.

Η αντιπαράθεση τους ξέφυγε εντελώς, με τα σχόλια του Παππά να εξοργίζουν τον Ηλία, ο οποίος κινήθηκε προς το μέρος του απειλητικά. Χρειάστηκε, μάλιστα, η παρέμβαση του Γιώργου Λιανού και των υπόλοιπων παικτών του για να μην πιαστούν στα χέρια οι δύο παίκτες. Η προκλητική στάση του Παππά «έβγαλε από τα ρούχα του» τον Ηλία, ο οποίος χρησιμοποίησε και κάποια «γαλλικά».

Εκτός από τους φανατικούς χρήστες του twitter, που σχολιάζουν συνεχώς όσα διαδραματίζονται ανάμεσα στους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, υπάρχουν και γνωστά πρόσωπα που παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης και δεν δίστασαν να εκφράσουν δημόσια την προτίμηση τους μετά τον άγριο τσακωμό...

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Πρώτος και καλύτερος ο Ανδρέας Γεωργίου, που είχε συνεργαστεί με τον Αλέξη Παππά στις «8 λέξεις». Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, προς έκπληξη όλων, στήριξε τον Ηλία, αφού έγραψε «Ο Spideman της καρδιάς μας! Ηλίας Μπόγδανος».

Τον Ηλία Μπόγδανο στηρίζει και η Ελένη Βαϊτσου. Η ηθοποιός τον χαρακτηρίζει «γίγαντα», ενώ σε άλλο της σχόλιο γράφει πως «Ο Ριχάρδος ο Τρίτος παίρνει μαθήματα μηχανορραφίας από Αλέξη Παππά». Να θυμίσουμε ότι η γνωστή ηθοποιός συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου, καθώς πρωταγωνιστούσε στο «Μπρούσκο». Την παρακολουθούμε στην επιτυχημένη σειρά «Εξαψη», όμως η ίδια, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, χαλαρώνει «ταξιδεύοντας» στον Άγιο Δομίνικο. Η ταλαντούχα Γιούλικα Σκαφιδά «δικάζει» τον Αλέξη Παππά, όπως σχολιάζουν οι ακόλουθοι της: «Για την ιδιότητα του ηθοποιού διατηρώ ακόμα τις αμφιβολίες μου αλλά γι' αυτήν του σκηνοθέτη από μένα έχεις ένα μεγάλο Ναι», έγραψε την περασμένη εβδομάδα, ενώ έναν μήνα νωρίτερα είχε αναφερθεί ξανά στον Παππά. «Ασε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες», έγραψε χαρακτηριστικά η Γ. Σκαφιδά.

Το «Survivor» παρακολουθεί και η Κλέλια Πανταζη, η οποία δηλώνει τον εκνευρισμό της μετά το επεισόδιο Παππά - Ηλία: «Γράφω - σβήνω, γράφω - σβήνω... έξαλλη με έκανε!!! Πώς κρατήθηκε ο Ηλίας!!! Αλέξη, Σ Κ Α Σ Ε».
«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ενεργός στο twitter και του αρέσει να παίρνει θέση για όσα παρακολουθεί να συμβαίνουν στον Αγιο Δομίνικο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής χαρακτήρισε επικίνδυνο τον Αλ. Παππά: «Αρχίζει και γίνεται επικίνδυνος πια...», ενώ σε άλλο tweet του, με αφορμή τον διάλογο στο Survivor που αφορούσε το πόσο κατευθύνει την ομάδα του ο Τζέιμς, σχολίασε: «Ενώ ο Αλέξης δεν σας λέει τι να πείτε και τι να κάνετε;».

Ακόμα ένας τραγουδιστής, ο Χρήστος Δάντης, παρακολουθεί και είναι υπέρ του συναδέλφου του, Ηλία Μπόγδανου. «Παλληκαράκι μου, μαζί σου, είσαι καλός και πολιτισμένος άνθρωπος! Χαίρομαι που ένας συνάδελφος είναι τόσο καλό παιδί!», γράφει σε ένα από τα πολλά tweets του.

Τον Γιώργο Λιανό στηρίζει ο Γιάννης Βαρδής: «Άνθρωπος σαν τον Γιώργο σας το υπογράφω δεν υπάρχει. Το χιούμορ του ξεχειλίζει. Είναι ο άνθρωπος που, ό,τι και να έχεις, θα σου φτιάξει τη διάθεση. Κορυφαίος με ό,τι καταπιάνεται». Οσο για την προτίμηση του; Δεν είναι ο Αλέξης Παππάς σίγουρα, αφού και εκείνος είναι εναντίον του: «Εξαιρετικός σεναριογράφος ο Παππάς. Χαραμίζεται».

Τέλος, η Νάταλι Κάκκαβα, που παρακολουθεί ανελλιπώς το Survivor παίρνει και εκείνη θέση. «Όταν σκέφτομαι νικητή Survivor το μυαλό μου πάει μόνο στον Ντάνο. Τόσο για την αγωνιστικότητα, κυρίως όμως για την ηθική του. Να σας πω κάτι με το χέρι στην καρδιά: Κανείς από τους φετινούς παίκτες δεν πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός αληθινού νικητή, όπως τον έχω εγώ στο μυαλό μου», γράφει, ενώ για τον τσακωμό σχολιάζει; «Μη σου τύχει να βρεις στον δρόμο σου έναν Αλέξη Παππά... Εγώ και τσίτωσα από το σπίτι μου... Εύχομαι πραγματικά ο Αλέξης Παππάς να είναι μόνο ένας ρόλος στο Survivor... Γιατί εάν είναι έτσι και στην πραγματική του ζωή, τότε υπάρχει πρόβλημα...».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved