Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει ο νους σου ποια κορυφαία ηθοποιός θα υποδυθεί την αδερφή του Βόσκαρη
Media

Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει ο νους σου ποια κορυφαία ηθοποιός θα υποδυθεί την αδερφή του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Κορυφαία Ελληνίδα μπαίνει στη σειρά και ο ρόλος της θα είναι καταλυτικός!

Η ηθοποιός Ζωή Ρηγόπουλου, κόρη του Κώστα Ρηγόπουλου και της Κακίας Αναλυτή, του πιο αγαπημένου ζευγαριού που πέρασε ποτέ από τον χώρο του ελληνικού θεάτρου, θα υποδυθεί την αδερφή του Μάνου Βόσκαρη στις «Άγριες μέλισσες», η οποία έχει γίνει μοναχή!

Εκείνη, μάλιστα, όπως αναφέρει η espresso, θα υποδεχτεί στο μοναστήρι τη Σοφούλα, που αναζητά καταφύγιο μετά όσα τράβηξε με τον άντρα της, τον αδίστακτο Βόσκαρη!

Η Σοφούλα, λοιπόν, θα έρθει κοντά με την αδερφή του ανθρώπου που της έκανε τη ζωή κόλαση! Όταν θα καταλάβει ποια είναι η γυναίκα που έχει απέναντι της, η έκπληξη της θα είναι μεγάλη, αλλά και το σοκ της ακόμα μεγαλύτερο όταν ακούσει όσα έχει να της πει.

Έπειτα από τη συζήτηση που θα έχει μαζί της και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα έχει στο μοναστήρι, η ζωή της θα αλλάξει για πάντα!

Η Ζωή Ρηγόπουλου, η οποία είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη και πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου, πήρε μεγάλη χαρά όταν ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος τη ζήτησε για τον ρόλο, αφού θωρεί τις Άγριες μέλισσες, τηλεοπτικό διαμάντι.

Να θυμίσουμε ότι το 1956 ο Κώστας Ρηγόπουλος παντρεύτηκε την Κακία Αναλυτή και μαζί απέκτησαν τη Ζωή! Ο Ρηγοπούλας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή στο θέατρο Κυβέλη, στο έργο «Μια γυναίκα χωρίς σημασία» του Οσκαρ Ουάιλντ, όπου εκεί γνώρισε τη 18χρονη, τότε, Κακία Αναλυτή και την παντρεύτηκε τάχιστα.

Μετά τον θάνατο του, το 2013, η κόρη του Ζωή εξέδωσε την αυτοβιογραφία του «Το παραμύθι της ζωής μου», απομαγνητοφωνώντας τις κασέτες που έγραφε ο πατέρας της μετά τα πρώτα προβλήματα με την υγεία του.

Στην τηλεόραση η Ζωή Ρηγόπουλου έχει εμφανιστεί στις σειρές «Τρίτο στεφάνι», «Η ώρα η καλή», «7 θανάσιμες πεθερές», «Κλινική περίπτωση» κ.ά. Στο θέατρο έχει παίξει μαζί με τους γονείς της, αλλά και με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, τη Νόνικα Γαληνέα και τον Λάκη Λαζόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved