Battle of the Couples: O instagrammer Katsi-22 και η κοπέλα του βγήκαν νικητές! Η πρώτη ανάρτηση
Media

Battle of the Couples: O instagrammer Katsi-22 και η κοπέλα του βγήκαν νικητές! Η πρώτη ανάρτηση

Battle of the Couples: Ο Άγγελος, γνωστός ως katsi-22 στο instagram έκανε το μεγάλο του comeback στα social media στα οποία και επέστρεψε έπειτα από αρκετό καιρό.

Βραδιά μεγάλου τελικού η χθεσινή για το ριάλιτι του Alpha. Το Battle of the Couples έριξε αυλαία, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τη Σάσα Σταμάτη να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές του Alpha.

Το ζευγάρι το οποίο κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά μαζί με το χρηματικό έπαθλο, ήταν ο Άγγελος και η Μαριάννα, γνωστοί και από τα χιουμοριστικά βιντεάκια τους στο instagram.

Η Μαριάννα και ο Άγγελος είναι από την Κέρκυρα, είναι μαζί 1.5 χρόνο και τον έναν συγκατοικούν. Ο Άγγελος έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, το οποίο και χρησιμοποιεί στις φάρσες που τον έχουν κάνει viral στα social media. Η Μαριάννα αγαπά ιδιαίτερα το πόσο αστείος είναι, αλλά λατρεύει και την πιο ρομαντική του πλευρά.

Από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του Battle of the Couples, ο Άγγελος δεν έπαψε στιγμή να... πειράζει την αγαπημένη του, με την οποία πλέον απολαμβάνουν τη μεγάλη τους επιτυχία.

https://www.instagram.com/p/CN02JvJHC5W

Ο Άγγελος, γνωστός ως katsi-22 στο instagram έκανε το μεγάλο του comeback στα social media στα οποία και επέστρεψε έπειτα από αρκετό καιρό.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες αλλά και το πρώτο μήνυμά του, αμέσως μετά τη νίκη του στο ριάλιτι του Alpha

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved