Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Ελένη πετυχαίνει την επανασύνδεσή της με τον Θοδωρή
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Ελένη πετυχαίνει την επανασύνδεσή της με τον Θοδωρή

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Κατερίνα, ενώ οι Φωτεινιώτες ανοίγουν νέο κύκλο μάχης μεταξύ των δύο χωριών, για να τιμωρήσουν την Κική.

Στο μεταξύ, ο Χαραλάμπης μαθαίνει ότι η πηγή πλούτου του Βαγγέλα ήταν τελικά οι τρούφες και όχι η αρχαιοκαπηλία, κάτι που κλονίζει τη σχέση του με τον Μένιο, επειδή του έκρυβε την αλήθεια. Ο Τζώρτζης αρνείται να δεχτεί τη σχέση της μητέρας του με τον Μένιο, που την έχει παρασύρει σε λαϊκά μονοπάτια…

Όλα διαπλέκονται ανατρεπτικά στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε από τη Δευτέρα 19 έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, στις 20:00.

Ο Χαραλάμπης μαθαίνει ότι η πηγή πλούτου του Βαγγέλα ήταν τελικά οι τρούφες και όχι η αρχαιοκαπηλία, κάτι που κλονίζει τη σχέση του με τον Μένιο, επειδή του έκρυβε την αλήθεια.

Το υγειονομικό, που έχει ειδοποιηθεί από τους Φωτεινιώτες, κάνει έλεγχο στην Κική και της επιβάλλει πρόστιμο εξαιτίας μιας γκάφας του Τζώρτζη. Ο Σίμος αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο αντεκδίκησης για τους Φωτεινιώτες.

Η Ελένη μάλλον βρίσκεται σε καλό δρόμο, να πετύχει την επανασύνδεσή της με τον Θοδωρή, σύμφωνα με το σχέδιο της Μυρτώς. Ο Βαγγέλας τσεκάρει την εντιμότητα των συγχωριανών του, προκειμένου να τους χαρίσει τις τρούφες του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Ελένη συνεχίζει την προσπάθεια αποπλάνησης του Θοδωρή, ενώ τα ξαδέρφια του προσπαθούν να τον σώσουν από βέβαιο παραστράτημα. Ο Παναγής κάνει επίσημα πρόταση γάμου στην Κατερίνα, ενώ οι Φωτεινιώτες ανοίγουν νέο κύκλο μάχης μεταξύ των δύο χωριών, για να τιμωρήσουν την Κική, που έκανε άνοιγμα με το μαγαζί της.

Η Τούλα με τον Σίμο απαιτούν εκδίκηση, ο Παναγής στη μέση, ο Κανέλλος αντιδρά και όλοι γίνονται μύλος. Ο Μένιος αποφασίζει να πάει στη Μάρμω και να της μιλήσει ανοιχτά, το ίδιο όμως και ο παπάς.

Από την άλλη, κάποιος υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τον Ηλία να βρει τη λύση του γρίφου, μόνο που δεν ξέρει πως αυτός ο μυστήριος ευεργέτης βοηθάει και κάποιον άλλον… Κανείς δεν υποπτεύεται, ποιος μπορεί να είναι αυτός. Θα τον ανακαλύψουν;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved