MasterChef 5: Ένα γράμμα, ένα προξενιό και μια Λία στα καλύτερά της! Οι πιο δυνατές στιγμές
Media

MasterChef 5: Ένα γράμμα, ένα προξενιό και μια Λία στα καλύτερά της! Οι πιο δυνατές στιγμές

MasterChef 5: Δείτε όλα όσα προβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 19/4 στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής...

Με εκπλήξεις ξεκίνησε για νέα εβδομάδα για τους παίκτες του MasterChef! O Στέφανος Χίλας, έχοντας αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι, άφησε το δικό του γράμμα στο σπίτι αποκαλύπτοντας πως στον τελικό προβλέπει να φτάνουν ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Αμέσως, οι παίκτες του MasterChef 5 σχολίασαν τα όσα τους αποκάλυψε ο Στέφανος, την ίδια ώρα που οι προβλέψεις και οι δηλώσεις των πρώην παικτών, θέλουν τη Μαργαρίτα, τη μεγάλη νικήτρια για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι.

Σειρά είχε η γνωστή δοκιμασία του Mystery Box!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε την καθιερωμένη του βόλτα από τους πάγκους, επιβλέποντας τον τρόπο με τον οποίο και προχωρά η μαγειρική δοκιμασία.

https://www.instagram.com/p/CN21iAuKkei

Πλησιάζοντας όμως τη Μαρίνα, ο κριτής του MasterChef παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη διάθεσή της...

«Έχει μια θλίψη το πρόσωπό σου; Μια ηρεμία - θλίψη», είπε στη Μαρίνα και εκείνη παραδέχτηκε: «Ηρεμία είναι. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι πάλι σε αυτήν εδώ την κουζίνα και μαγειρεύω ξανά για εσάς. Θα ήθελα να είναι εδώ και η Κωνσταντίνα, αλλά νομίζω πως όσοι είμαστε εδώ, το αξίζουμε».

Μετά τη λήξη της δοκιμασίας οι κριτές ανακοίνωσαν και την τελική τους απόφαση. Το πιάτο της Λίας ήταν απλό αλλά ταυτόχρονα γευστικό. Οι συνδυασμοί που έκανε, της εξασφάλισαν τη νίκη.

Όταν η Λία παρουσίασε το πιάτο της, τότε η διαγωνιζόμενη αναφέρθηκε στην κουμπάρα της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιθυμεί να μάθει περισσότερα. Ο ίδιος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι οι πληροφορίες δεν θα αφορούσαν τον ίδιο, αλλά τον Πάνο Ιωαννίδη τον οποίο και επιθυμεί να... αποκαταστήσει.

Τεστ Δημιουργικότητας...

Ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό, σε τρεις κουταλιές ήταν το ζητούμενο του Τεστ Δημιουργικότητας.

https://www.instagram.com/p/CN3EZ65KL9l

Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε αμέσως μετά το τεστ δημιουργικότητας. Πλέον δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις ανακοινώσεις των παικτών. Περισσότερα στο αυριανό επεισόδιο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved