Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Και τι δεν είδαμε στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/4).

Οι παίκτες μετά το χθεσινό αγώνισμα επέστρεψαν στην παραλία και στις καλύβες τους και ξάπλωσαν για να κοιμηθούν όμως μια φωνή τους έκανε όλους να ξυπνήσουν.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, είδε εφιάλτη στο όνειρό του την σμέρνα που έπιασε ο Γιώργος Κόρομι και η περιγραφή του ήταν ανατριχιαστική, ενώ το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε απολαυστικά!

Λίγο μετά, είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να έρχεται λίγο πιο κοντά με την πρώην σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και να βγαίνουν μάλιστα και ραντεβού!

«Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πάρα πολλά και φυσικά επειδή ήταν και η Μαριαλένα εδώ. Θέλω πάρα πολύ αυτό που έχουμε εδώ να μην το χαλάσει τίποτα. Είναι το στήριγμά μου! Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω εγώ περιμένω την κίνηση από την Μαριαλένα», είχε πει νωρίτερα ο Σάκης Κατσούλης στον Αλέξη Παππά την ώρα που μιλούσαν για το δώρο που ήθελε να της κάνει.

Όλοι οι παίκτες ήθελαν διακαώς τη νίκη γιατί κανείς δεν θέλει φυσικά να διακινδυνεύσει και να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Αυτοί που κέρδισαν όμως την πρώτη ασυλία ήταν οι Μπλε ενώ από τους Κόκκινους την ατομική ασυλία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved