Survivor: Όλη η αλήθεια για τον κολιέ που έκανε δώρο ο Σάκης στη Μαριαλένα
Media

Survivor: Όλη η αλήθεια για τον κολιέ που έκανε δώρο ο Σάκης στη Μαριαλένα

 

Survivor: Ο Σάκης στο τελευταίο επεισόδιο ζήτησε στην Μαριαλένα να δώσουν ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα και της έκανε δώρο ένα υπέροχο κολιέ!

Ο Σάκης είπε αρχικά στον Αλέξη Παππά: «Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πάρα πολλά και φυσικά επειδή ήταν και η Μαριαλένα εδώ. Θέλω πάρα πολύ αυτό που έχουμε εδώ να μην το χαλάσει τίποτα. Είναι το στήριγμά μου! Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω εγώ περιμένω την κίνηση από την Μαριαλένα»!

Και ο ηθοποιός του απάντησε: «Να μην έχεις ενδοιασμούς και να το ζήσεις όπως το θέλεις και όπως το νιώθεις. Θες να πεις την άποψή σου, πες την ξεκάθαρα, πρόσεχε όμως να μη στιγματιστείς από κάποιον άλλο. Σε ό,τι έχει να κάνει με την καρδιά εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα βήμα παραπάνω, να το προχωρήσεις»!

Αργότερα, ο Σάκης και η Μαριαλένα συναντήθηκαν κι εκείνος της είχε ετοιμάσει μια υπέροχη έκπληξη! Της έκανε ένα όμορφο δώρο που σίγουρα ούτε εκείνη το περίμενε… δώρο έναν κολιέ – κοχύλι το οποίο της το φόρεσε, εκείνη τον αγκάλιασε και… είδαν μαζί το ηλιοβασίλεμα!

Ποια είναι όμως η αλήθεια για το δώρο;

Σύμφωνα με τη Soulaglamorous, το σκηνικό με το κολιέ ήταν στημένο, καθώς το ίδιο ακριβώς κολιέ φορούσε η Μαριαλένα στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor.

Δες και εσύ τις παρακάτω φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved