Media

Survivor: Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου: «Είναι πάρα πολύ χοντρό αυτό που έχει συμβεί»

Gossip-tv Team

«Χείμαρρος» η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε με αφορμή τα τρυφερά πλάνα με τον Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο survivor.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη διαφωνία της για το εν λόγω ειδύλλιο μιας και η Μαριαλένα έχει μιλήσει για τη σχέση που έχει εκτός παιχνιδιού με τον Γιώργο Λιβάνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Γιατί να γίνει όλο αυτό; Είναι πάρα πολύ χοντρό αυτό που έχει συμβεί. Τα δυο παιδιά είναι ενήλικες και μπήκαν μέσα γνωρίζοντας πως είναι ένα ριάλιτι. Επειδή έχουν εμπλακεί οικογένειες σε όλο αυτό. Οικογένειες που ποστάρουν ότι φταίνε οι εκπομπές, ο ένας και ο άλλος. Και ένα παιδί που έξω, πρώην νυν δεν έχουμε καταλάβει που άθελά του εκτίθεται. Έχει γίνει ένας μεγάλος ντόρος και αυτά τα παιδιά το διογκώνουν όλο αυτό. Δεν φταίνε οι εκπομπές, δεν φταίει κανένας. Φταίνε αυτά τα δυο παιδιά που είναι ενήλικες και το δέχονται»!

Και υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Αν η Μαριαλένα σεβόταν τη σχέση που έχει έξω δεν θα δεχόταν από καμία παραγωγή να της πει κάνει αυτό. Η άποψή μου είναι αυτή. Σεβόμαστε τους γονείς τους και αν έχουν κάποιο πρόβλημα οι γονείς να πάρουν τηλέφωνο στην παραγωγή. Αν θέλει να μιλήσει σε μια κάμερα και να το ξεκαθαρίσει και όχι να στέλνει μηνύματα με τον Καλίδη. Είναι στημένο όλο αυτό…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved