Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία! Έρχεται ο επόμενος αντίπαλος του Ντάφυ
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία! Έρχεται ο επόμενος αντίπαλος του Ντάφυ

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος βγήκε για 8η φορά υποψήφιος και πήγε με αγωνία στο αγώνισμα - Δείτε ποια ομάδα κέρδισε την δεύτερη Ασυλία...

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, Μπλε και Κόκκινοι παίκτες είχαν ένα κοινό θέμα συζήτησης, την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλος. Ο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4 βγήκε για 8η φορά προτεινόμενος, με τους συμπαίκτες του να γνωρίζουν πλέον πολύ καλά την επικοινωνιακή του δύναμη.

"Όγδοη φορά υποψήφιος. Άλλη μια φορά, έχω βαρεθεί να μετράω, αλλά συνεχίζω. Θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ του Ντάνου... Έτσι, αστειεύομαι. Εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω για κανέναν. Θα είμαι ο εαυτός μου. Το λέω πάντα και ας γίνομαι γραφικός. Θα λέω την αλήθεια στον κόσμο. Κάποιοι εδώ φοβούνται την αλήθεια και αυτά που λέω..." δήλωσε στην κάμερα, ο ίδιος

Στη συνέχεια οι παίκτες οδηγήθηκαν στην παραλία, εκεί όπου τους περίμενε ο Γιώργος Λιανός για το αγώνισμα της δεύτερης Ασυλίας.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα η οποία πλέον αισθάνεται απομονωμένη από τους συμπαίκτες της. Η ηττημένη ομάδα θα έπρεπε να επιλέξει και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση ο οποίος και θα είχε να κάνει με τον "αλύγιστο" πλέον Τριαντάφυλλο.

Ποια ομάδα κέρδισε στο αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved