Survivor spoiler: Τα λόγια του Ντάφυ και οι επικές αντιδράσεις των παικτών πριν την αποχώρηση!
Media

Survivor spoiler: Τα λόγια του Ντάφυ και οι επικές αντιδράσεις των παικτών πριν την αποχώρηση!

Survivor: Ποιος από τους τρεις υποψήφιους - Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος – θα αποχωρήσει απόψε;

Ο Ντάφυ χθες ανέφερε στο συμβούλιο πως αγωνιστικά δεν είναι δυνατός και δεν μπορεί να τα πάει τόσο καλά όσο οι υπόλοιποι και ζήτησε από τους τηλεθεατές αυτή την όγδοη φορά να μην τον στηρίξουν.

Ο Τριαντάφυλλος είπε: «Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω».


Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor πριν το συμβούλιο που ένας παίκτης θα αποχωρήσει, ο Ντάφυ μιλά για την απόφασή του που ζήτησε στο κοινό να μην τον στηρίξει, αλλά βλέπουμε και πώς αντέδρασαν οι παίκτες στην παραλία με την απόφαση αυτού του τραγουδιστή!

Επικές είναι οι αντιδράσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου και του Κώστα Παπαδόπουλου!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved